Donează aici. Susține o presă liberă.
Funcționăm ca organizație non-profit, iar banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt destinați integral finanțării proiectului G4Media.
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
După doi ani marcați de pandemie, Spania se pregătește pentru prima sa vară fără restricții. Cu toate acestea, mult aşteptata redresare a sectorului turismului și ospitalității trebuie să facă față ultimului obstacol care se traduce prin dificultatea de a găsi ospătari, scrie Euronews. citată de Rador.
„Proiecțiile – spune Juan José Blardony, președintele asociației Hostelería Madrid – spun că turismul va crește și că avem nevoie de mai mult personal. Însă când mergem pe piețele muncii și căutăm noi angajați, se întâmplă să nu găsim profesioniști calificați pentru a lucra în bucătărie, sau a servi la mese”.
Sectorul hotelier ar avea nevoie de alţi 50.000 de lucrători în 2022 pentru a face față cererii în creștere, dar deficitul de forță de muncă afectează toate sectoarele economiei.
Citește integral pe economedia.ro