G4Media.ro

Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie și Marilen Pirtea, cei trei experți ai PNL…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie și Marilen Pirtea, cei trei experți ai PNL care vor „corecta” legile Deca – surse

Cei trei experți desemnați de Partidul Național Liberal pentru a „corecta” proiectele de legi propuse de ministrul Educației, Ligia Deca, sunt Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie și Marilen Pirtea, potrivit surselor Edupedu.ro.

Aceștia vor modifica și completa drafturile de acte normative – adică proiectele legii învățământului superior și legii învățământului preuniversitar – alături de o echipă de la PSD și alta de la UDMR, plus un reprezentant al comunității rome.

În echipa PNL sunt doi foști miniștri ai Educației, actuali senatori, Monica Anisie și Sorin Câmpeanu, plus rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, consilier onorific al premierului Nicolae Ciucă.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Iar intră tampeanu în ecuație, să facă tâmpenii?

  • Vai de mama ei de educație, a ajuns pe mâna unor neaveniți.

  • Marius, ești un cr3tin

  • Eugene poate explici de ce el este si nu esti tu? Cel care sustine acesti hoti

  • PNL s-a compromis total cu legile învățământului ale lui iohanis.
   Sa ne vedem la vot.
   Dar nu înțeleg de ce și PNL și PSD îl slugarnic pe okhanis atâta timp cât acesta nu mai e locomotva, ci e pe făraș și e urit de toată lumea.

  • Daca este doamna monica anisie sintem salvati! E de ajuns sa zimbeasca frumos la poze si legile sint deja corectate. De domnul cimpeanu ce sa mai zic. Mai pune un articol de lege in care se interzice cuvintul „plagiat” care va sa zica ca nu ezicsta si gata. Dottore ponta stie de ce.
   Despre domnul Marilen Pirtea numai de bine. E de la Timisoara unde toata lumea se are bine cu toata lumea, lumea politica evident. Si atunci cum sa nu mearga lucrurile snur?

 2. „Experţi” 😉

 3. Adevărați maeștrii…vedete. Dragi copii, scapa cine poate!

 4. Doamne fereste , ce bataie de joc . Daca astia sunt expertii PNL, ce asteptari sa am de la PSD ( paradoxal s-ar putea sa vina cu o garnitura mai buna, prin comparatie ) . Astia sunt expertii lu’ Romania Educata ? fi-mi-ar sila..

 5. Totul va fi bine. Cîmpeanu veghează pentru calitatea educației. Integritate și competență. Plus o găleată de bun simț.

 6. Marilen este cel mai mare expert,il recomanda chiar numele!

 7. Cu aşa Dorei pe post de experţi, cu ministra care făcea plecăciuni la şifonier şi cu cel mai mic procent din PIB pentru educaţie vom ajunge o naţie de badigarzi şi de videochatiste. Pentru a fi căpşunar sau badantă tot mai ai nevoie de un minim de creier, ceea ce va lipsi cu desăvârşire în viitorul apropiat.

 8. Nu e nicio sansa sa scapam de ticalosii astia? O sa iasa un dezastru, asa cum l-a schitat Ti.mpeanu de la inceout. Bataie de joc!

  • 1. Distinsa Doamna Delia, ce pregătire academică dețineți?
   2. Dezastru în comparație cu ce? Cunoașteți actuala lege a educației? Pe articole și capitole? Care v-a nemulțumit și considerați ca trebuie schimbat?
   3. E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune!!!

  • Șopârlă,
   1. Nu e nevoie de p.re.gatire academică pentru a cunoaște că Tâmpeanu e un simplu sec.u.r.i.st p.l.agiator.
   2. Dezastru în comparație cu învățământul din țările vestice. Mai rău decât până acum, având în vedere că singura p.r.e.oc.u.pare a lui Tâmpeanu e să scape p.l.agiatorii.
   3. Tu ce anume ai spus la subiect ?