G4Media.ro

Şofer prins când circula cu 123 de kilometri pe oră peste limita…

Sursa Foto: Facebook/ Politia Romana

Şofer prins când circula cu 123 de kilometri pe oră peste limita maximă de viteză, în Ilfov /  251 de amenzi în valoare totală de 109.285 de lei, în urma unui control pe DN2, în zona localităţii Şindriliţa

Un şofer a fost prins de poliţiştii din judeţul Ilfov în timp ce conducea cu viteza de 203 kilometri pe oră, într-o zonă în care limita legală de viteză este de 80 de kilometri pe oră, anunță News.ro. Alţi doi conducători auto au fost surprinşi, în aceeaşi zonă, circulând cu 145, respectiv 147 de kilometri pe oră.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov şi poliţiştii rutieri din Voluntari au acţionat pe DN 2, în zona localităţii Şindriliţa, pentru depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză. Astfel, pentru şoferii care nu au respectat viteza legală au fost date 251 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 109.285 de lei.

Potrivit IPJ Ilfov, 102 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 34 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 10 sancţiuni pentru lipsa documentelor, iar celelalte sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi retrase 5  certificate de înmatriculare.

”În acest context, exemplificăm 2 situaţii, în care 2 conducători auto au condus cu viteza de 203 km/h şi respectiv 147 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 80 km/h”, a arătat IPJ Ilfov.

Acţiunile au continuat şi în această dimineaţă,  poliţiştii  rutieri ilfoveni depistând şi alţi conducători auto, care au depăşit limita maximă de  viteză, de 80km/h, pe tronsonul de drum respectiv, unul dintre aceştia rulând cu viteza de 145 de km/h.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...