G4Media.ro

Şofer amendat şi cu permisul suspendat, după ce a intrat pe Transalpina,…

Sursa Foto: X

Şofer amendat şi cu permisul suspendat, după ce a intrat pe Transalpina, drum închis / A fost scos de pe drum cu ajutorul unui utilaj de deszăpezire

Un şofer din Bucureşti a fost amendat şi are dreptul de a conduce suspendat pentru 60 de zile după ce, duminică, a intrat cu autoturismul pe Transalpina, drum care în această perioadă a anului nu este deschis circulaţiei din cauza zăpezii. De altfel, şoferul nu a putut ajunge la destinaţie, el fiind scos de pe drum cu ajutorul unui utilaj de deszăpezire, transmite News.ro

Şoferul, în vârstă de 39 de ani, bucureştean, a fost identificat pe DN 67 C – Transalpina de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci.

„Date fiind condiţiile meteorologice nefavorabile, bărbatul nu a putut ajunge la destinaţia dorită, fiind transportat cu o autoutilitară destinată deszăpezirii, înapoi în staţiune”, anunţă Poliţia judeţeană Gorj.

Poliţiştii au întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei, în cuantum de 1.160 de lei, iar şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Poliţia face apel la şoferi să respecte regulile de circulaţie, subliniind că există situaţie în care ignorarea acestora pune în pericol vieţile lor şi a celor din jur.

Circulaţia este oprită duminică pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, din cauza viscolului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Doar atat amenda ? sa plateasca interventia 10000-15000 ron , asa poate se mai gandesc si altii ca nu ii costa decat 5 litri de motorina sa impresioneze fb .

  2. Avea duster omu. El putea sa ii faca de rusine pe aia cu x5 si q7. Daca putea…