G4Media.ro

Sociologul Dan Petre, despre voucherele pentru elevi de la PSD: O falsă…

Sociologul Dan Petre, despre voucherele pentru elevi de la PSD: O falsă soluție, o formă de protecție socială mascată pentru familiile dezavantajate social, ținte electorale ale guvernelor de stânga

Cumpărarea prezenței la școală a elevilor prin oferirea de vouchere de 10 lei pe zi ”este o falsă soluție, un scenariu utopic care ignoră câteva realități sociale demonstrate de facto”, susține sociologul Dan Petre, într-un comentariu pentru Edupedu.ro. Acesta a explicat că ”nu putem cumpăra interesul copiilor și nici implicarea lor cognitivă și emoțională”, iar „aici trebuie să venim cu măsuri prioritare”. 

Voucherele de 10 lei/elev pentru fiecare zi de școală cu prezența integrală sunt prevăzute într-un plan de măsuri apărut pe pagina oficială a PSD. „Ar fi o formă de protecție socială mascată, mai ales pentru familiile dezavantajate social și/ sau cele cu mai mulți copii. Care reprezintă unul din grupurile sociale țintă pentru politicile electorale ale guvernelor de stânga”, atrage atenția Dan Petre.

 

 

Sursa foto: Psyence

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Are dreptate sociologul lui „peste”. Sa vina „statul de drept” sa le ia copii in adoptie si poate la mai face si valerie ciolos niste cursuri aiurite (pe care ia bani grei) pentru ca familiile amarate sa doarma linistite. Mare tupeu are PSD-ul sa sprijine aceste familii. Deviza noastra este „Bogatii sa fie si mai bogati, iar saracii si mai saraci!”

  2. Nu va lasati pacaliti, nu mai exista bani pentru asta, orasele sunt in pragul falimentului si se vor taia bani de la tot.

    Nu fiti fraieri!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.