G4Media.ro

Sloganul zilei. Protestul profesorilor din Piața Victoriei: După chip cunoști o floare…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sloganul zilei. Protestul profesorilor din Piața Victoriei: După chip cunoști o floare / Ciorcârlia, după cânt. / Pe Iohannis și pe Ciucă, / După bălbâit mai tare, / Dar și lipsa de cuvânt

Profesorii care protestează, vineri, în Piața Victoriei afișează noi lozinci ironice la adresa președintelui Klaus Iohannis și a premierului Nicolae Ciucă. Pe unul dintre bannerele afișate de profesori era scris următorul mesaj, care face trimitere la absența președintelui Klaus Iohannis din spațiul public și la dificultățile de exprimare ale premierului Ciucă.

”După chip cunoști o floare,

Ciorcârlia, după cânt.

Pe Iohannis și pe Ciucă,

După bălbâit mai tare,

Dar și lipsa de cuvânt.”

Nu este prima dată când profesorii se întrec în ironii la adresa puterii.

Cadrele didactice din Cluj sunt din nou în stradă și s-au adunat în Piața Unirii de unde au plecat într-un marș de protest pe Bulevardul Eroilor, transmite Monitorul de Cluj.

Unul dintre protestatari afișa o pancartă pe care scria: ”Dimineața ne trezim și un gând ni se relevă, domnu’ președinte îndrăznim să fim în grevă!”.

Sloganul reprezintă o ironie la adresa declarației președintelui Klaus Iohannis, care a făcut săptămâna trecută la Chișinău declarații dure la adresa profesorilor după ce liderii sindicali au anunțat că nu sunt de acord cu oferta guvernului și că majoritatea profesorilor vor să continue greva.

”Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale? E o generație întreagă care trebuie să dea bac și să meargă la facultăți. (…) După ce guvernul le-a dat tot ce au cerut, acum în ce temei să mai continue greva?”, a spus Iohannis.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Inspirați băieții!

  2. Atata poti? 😂😂 Vorbeste la partid sa iti trimia niste texte mai convingatoare.

    Observ ca te activezi USLiatii numai la greve!

    Aplaudacule 😂😂😂😂😂

  3. Banii se câștigă prin muncă nu prin grevă ! Salarii speciale la bugetari taxe majorate la privati !!!

  4. Trollul USL, Lipsus Neuronus!