G4Media.ro

Situație critică la Buzău: pacienții suspecți Covid primesc oxigen în parcarea spitalului…

Situație critică la Buzău: pacienții suspecți Covid primesc oxigen în parcarea spitalului județean din tuburi conectate la propriile mașini

Medicii spitalului județean de urgență Buzău au adoptat o soluție extremă pentru a-i trata pe pacienții suspecți de Covid care au dificultăți de respirație și așteaptă rezultatul testelor PCR.

Pentru că nu mai au locuri în spital, pacienții sunt tratați provizoriu în propriile mașini, după cum se vede din imagini.

Astfel, în parcarea spitalului au fost montate câteva tuburi de oxigen legate la măști speciale care sunt utilizate chiar în mașini de pacienții care așteaptă în parcare rezultatul testului Covid.

Sursa foto: G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Teapa!
  Măștile sunt conectate la eșapament!

  • Sa-ti fie rusine, nesimtitule. Iti arde de mistocarii. Ai multe lipsuri. Problema e ca sunt multi mistocari ca tine care misuna.

 2. Mulțumim alianței mortale PNL-USR-UDMR, mulțumim domnului Arafat, doamnei Mihăilă. Avem 600 de morți zilnic și nu vedem nicio demisie, măcar așa de bun simț. Dacă era ciuma 🍅 la guvernare…vai de mama lor. Ce era pe acest site, ce era pe facebook, ce era în piața Victoriei, nu vreau să-mi imaginez. Dar, dacă ne omoară USR-ul și PNL-ul, este OK. Și mai vin unii ca Cioloș și ne spun că Grindeanu a scos sute de mii de oameni în stradă. Hai mă să fim serioși, de parcă nu am ști cine i-a scos pe sărăciile alea în stradă și cine au fost păpușării acelor proteste.

  • Sa-i multumesti si Sosoacai si lui Simion, „heroii” neamului.

  • iar la cărbunești nu aveau spirt in spital. vai mama lor de demagogi.

  • Mihailă și-a dat demisia acum vreo 2 luni, trepanatule. Înainte să bagi placa cu ‘n-a cumpărat medicamente pentru covid’ îți recomand să mai citești o dată articolul… nu, lasă, uită-te la poză doar și să te întrebi ce medicamente ți se pare că-i lipsesc ăluia și nu se găsesc.

  • Voiculescu demisia !!!

  • TOV GRADU radu tudor DIN VARANIA ESTE IN BOARDUL FUNDATIEI SMURD.

   PESTE TOT E VARANUL SI LA ANTIVACCINARE SI LA VACCINARE. II IES BANI DIN TOATE.

   CLIENTII IN CIMITIRE.

 3. buzoienii nu se vaccineaza, ei se uita la nasul tv

  • Mai există acel post?

  • Din pacate,da, si e foarte popular printre pensionarii din BZ (si nu numai).

 4. Oricine vine suspect de covid la spital direct oxigen cu forta 15L pe minut daca se poate pana la ard plămânii , daca cumva se opun, legați de pat si dopati! Astea sunt protocoalele impuse de Arahat, si ,,eorii in alb” mituiti bine cu mii de euro salar lunar, tac si fac! Cu cati mai multi morți cu atat mai bine.

  • Troll rusesc…

  • De ce vin la spital, ii obliga cineva? Pot pleca oricand pe semnatura. Sau vin pentru ca arbidolul luat de la rusi nu are efect, dupa cum ne arata si cifrele rusesti si-asa „coafate”.

 5. Ca si in alte spitale judetene, dezastru. Lipsa finantare, lipsa personal, lipsa cam de toate. La un moment dat erau doar 8 paturi la terapie intensiva.
  https://opiniabuzau.ro/doar-doi-candidati-pentru-mega-concursul-de-la-spitalul-judetean/