G4Media.ro

Situaţia din Borodianka este mult mai rea decât la Bucea, spune Zelenski:…

Sursa foto: Genya SAVILOV / AFP

Situaţia din Borodianka este mult mai rea decât la Bucea, spune Zelenski: Mai multe victime ale ocupanţilor ruşi

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă, în mesajul de joi seara, că la Borodianka, unde a început curăţarea resturilor de moloz, situaţia este mult mai rea decât la Bucea şi că sunt ”mai multe victime ale ocupanţilor ruşi”, transmite News.ro.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că se lucrează la curăţarea molozului în oraşul Borodianka şi că situaţia de acolo este „mult mai înfricoşătoare” decât cea din Bucea.

”Au început lucrările de demontare a resturilor din Borodianka… Acolo e mult mai rău. Şi mai multe victime ale ocupanţilor ruşi. Şi ce se va întâmpla când lumea va afla tot adevărul despre ce a făcut armata rusă la Mariupol? Acolo, pe aproape fiecare stradă, este ceea ce a văzut lumea în Bucea şi în alte oraşe din regiunea Kiev după retragerea trupelor ruse. Aceeaşi cruzime. Aceleaşi crime odioase”, a spus Zelenski.

Preşedintele Ucrainei afirmă că vin din ce în ce mai multe informaţii că propagandiştii ruşi pregătesc un „răspuns în oglindă” la şocul văzut la Bucea.

”Vor arăta victimele din Mariupol ca şi cum ar fi fost ucise nu de armata rusă, ci de apărătorii ucraineni ai oraşului. Pentru a face acest lucru, ocupanţii adună cadavre pe străzi, le scot şi le pot folosi în altă parte în conformitate cu scenariile de propagandă elaborate”, spune Zelenski în mesaj.

Sursa foto: Genya SAVILOV / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Când se termină filmările?