G4Media.ro

Simion, discurs în italiană la reuniunea partidelor de extrema dreapta, la Florența:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Simion, discurs în italiană la reuniunea partidelor de extrema dreapta, la Florența: Ce putem vedea astăzi în Europa? Infernul, pentru că avem migranţi ilegali, ne confruntăm cu distrugerea identităţii naturale şi cu declinul creştinismului

Preşedintele AUR, George Simion, a susţinut, duminică, un discurs în italiană la reuniunea partidelor de extremă dreapta din Europa, reunite la Florența, sub sloganul „Free Europe! Jobs, security and common sense”. Gazda evenimentului a fost Matteo Salvini.

„Ne-am reunit în acest minunat oraş Florenţa toate partidele care doresc să aibă o Europă a popoarelor, o Europă a identităţii. Sunt mândru că sunt român, că vin din România, aşa cum sunteţi voi mândri să fiţi italieni şi membri ai Lega. Sunt liderul principalului partid suveranist din România. Luptăm pentru apărarea valorilor noastre naţionale, a valorilor comune, luptăm pentru patrie, familii, Dumnezeu şi luptăm pentru libertate”, a afirmat liderul AUR, citat într-un comunicat de presă preluat de News.ro.

Preşedintele AUR a subliniat că românii şi italienii au o origine culturală comună, originea latină, originea creştină. „Stânga vrea să ştergă aceste origini comune. Ei vor să renunţe la naţiuni, precum şi la familia naturală. Suntem cu toţii în favoarea ordinii naturale”, a completat George Simion.

Acesta a precizat că „aici, la Florenţa, Dante Alighieri a oferit lumii „Divina commedia” o alegorie plină de învăţături valoroase.

„Ce putem vedea astăzi în Europa? Infernul! Infernul pentru că avem migranţi ilegali, infernul pentru că avem dezindustrializare, infernul pentru că ne confruntăm cu distrugerea identităţii naturale şi cu declinul creştinismului. Vor să ne interzică să folosim cuvinte precum mama, tata sau patria. Este un adevărat infern. Noi, patrioţii uniţi ai celor 27 de state ale Uniunii Europene, trebuie să fim uniţi pentru alegerile europene de anul viitor. Vrem să apărăm valorile reale ale patriilor noastre: mamă, tată şi copii”, a completat Simion.

Liderul AUR a mai spus că partidele suveraniste din Europa îşi doresc „o societate sănătoasă şi sănătoasă vrem să o menţinem, fără stăpâni, fără oameni nebuni, fără oameni ca Frans Timmermans şi Ursula von der Leyen, fără aceşti nebuni de la Bruxelles care vor să creeze un super stat european. Avem o oportunitate istorică, pas cu pas, putem trece în purgatoriu şi apoi în paradis”.

Nu în ultimul rând, George Simion s-a adresat şi românilor prezenţi în sală, în Italia, precum şi celor de acasă.

„Dumnezeu să binecuvânteze România! Dumnezeu să binecuvânteze toate naţiunile din Europa! Dumnezeu să binecuvânteze continentul nostru străbun!”, a concluzionat Simion.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

 1. Cine i-a scris discrusul? Unul ca Simion n-are cum sa fi auzit de Dante dar sa-i fi citit opera.

 2. Ce-au inteles cefurii din Infernul lui Dante?
  Ca altii sunt de vina pentru greselile lor. Unde am mai citit eu despre asta? In scrisorile lui Cehov care a murit in 1904. De atunci si pana acum a trecut mai mult de un secol si domnul Simion habar nu are de asta.
  Infernul lui Dante are 10 cercuri.
  Mentionez ultimele 3 dintre ele ca exemplu:
  Cercul 8 este pentru ipocriti.
  Cercul 9 este pentru tradatori.
  Cercul 10 este pentru inselatori.

 3. Ma bucur ca pe acest site sunt inconjurat de niste usr-isti disperati. Nu vad nici o activitate din partea usr-ului in aceasta perioada de ziua nationala, macar un la multi ani simpatizantilor. USR in cadere libera pana la disparitie. La anul o sa-i frecati …. lui Simion.

  • Pai daca te are pe tine, cate.lul de servici.u. ce rost mai are…

  • Cred ca tre sa stam la coada pentru ca am auzit ca toti membrii (da, membrii, barbatii adica) vor sa i-o frece putin. Se zvoneste la voi pe ulita ca asta aduce noroc, reduce negii sau este regula impusa „de la varf” in unele organizatii politice judetene.

 4. Discursurile acestea naționaliste ne aduc aminte de Hitler.Stim cu toții cum s-a terminat propaganda nazistă .Intr o baie de sânge cu un război mondial.Vina o au politicienii pentru sărăcirea poporului .Unde este sărăcie extremă ,vin și ideile radicale .Ce este mai grav ,ușurință cu care au intrat în parlament.Va mai aduceți aminte de legionari?Credință și patria?Nu că sună cunoscut?Multi politicieni și oameni de afaceri au fost asasinați de legionari.Viitorul estebincert in aceasta zona a Europei.

 5. faptul ca avem „nebuni de la Bruxelles care vor să creeze un super stat european” ajuta la pastrarea pacii pe acest continent si la limitarea ingerintelor altor tari limitrofe continentului (sau nu neaparat) in treburile tarilor din uniune, imbe.ci.lul dra.cu.lui care ti-o iei in c.u .r, pu.pa.tor. de pu.le mascat ce esti

 6. Doar 30% bai Lulluro??? Aveam pretentii de la tine, sa ajungi sa iti schimbi numele… =)))))) si app vezi ca Simion zicea minim 51% si Sosoaca minim 70%…tragi in jos par.tidul

 7. @Carcotasul este un domn cu voi, eu spun ca usr nu obtine numarul de voturi necesare sa intre in parlament.

 8. @Lulluro stai linist.it lumea de.ja a intele.s. Ai scapat de la os.pi.ciu. E ok, po.ti sa mai cree.zi 2-3 contu.ri pro aur. Asa are si pe fb si el are impre.sia ca lume.a nu se prinde. =))))))))

 9. @ Carcotasul/Lulluro – 😂😂😂😂 30% 😂 In visele tale umede poate 😂

 10. Asta cu „declinul crestinismului” e cea mai „grava”.
  Pau daca ascensiunea crestinismului a dus la sute se milioane de morti in numele „bunului Dumnezeu”,jafurile si crimele facute ce crestinii cruciati impotriva musulmanilor au dus la terorismul jihadist de astazi,si hoardele de enoriasi spalati pe creier au dus la o turma care executa tot ce le cer agentii de vanzare ai lui Dumnezeu pe Pamant,hai sa incercam si cu declinul crestinismului,mai rau decat ascensiunea sa nu poate fi.

 11. S-a ales praful si de ideologie. Urmasul lui Zelea latra tampen.ii prin Italia alaturi de fascisti dar in celasi timp asteapta cu nerabdare urmatoarea transa de ruble de la tatuca ,cel mai mare antinazist si crestin de pe piata care a trimis o hoarda de ceceni musulmani sa-ai denazifice pe fratii crestini prin jaf ,viol si crima.Probabil Adolf,Iosif Visiaronovici si Coneliu Zelea privesc uimiti din raiul crestin talmes-balmesul de ideologii de carton cu care urmasii lor manevreaza generatia actuala de creiere spalate