G4Media.ro

Serghei Lavrov va prezida reuniunea Consiliului de Securitate al ONU de la…

Serghei Lavrov va prezida reuniunea Consiliului de Securitate al ONU de la New York

Moscova a declarat că ministrul său de externe, Serghei Lavrov, va prezida o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU în aprilie, când Rusia va deține președinția rotativă a organismului internațional, transmite agenția AFP.

„Un alt eveniment cheie al președinției ruse (a Consiliului de Securitate) va fi o dezbatere deschisă la nivel înalt privind ‘multilateralismul eficient prin apărarea principiilor Cartei ONU’. Această reuniune va fi prezidată de ministrul rus de externe Serghei Lavrov”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ministerului, Maria Zaharova, în cadrul unui briefing de presă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Are viza pentru SUA?

  2. Se duce Javrov in SUA? Pe unde? Au inventat teleportarea sau il trimite Xi cu un balon din ala spion,ca alta varianta nu prea are.N-a putut el acum vreo 6 luni sa ajunga la Belgrad….

  3. Na beleaua!

  4. Probabil prin video, mare lucru dacă scaunele vor fi ocupate, poate doar al Chinei , Iranului,…. Altfel cred că lumea se va amuza copios când Lavrov o să-i anunțe că Ucraina a invadat rusia și alte poante de genul acesta.