G4Media.ro

Șeicii din Dubai, „goniți” din SUA pe probleme de siguranță națională, demarează…

Șeicii din Dubai, „goniți” din SUA pe probleme de siguranță națională, demarează un proiect de 50 de milioane de euro pentru extinderea terminalului pe care-l operează în portul Constanța Sud. Banii nu există încă

Constanța South Container Terminal, un offshore înregistrat în Insulele Virgine Britanice, gonit anterior din Statele Unite pe probleme de siguranță națională, vrea să extindă platforma de transport multimodal pe care o operează în Portul Constanța Sud și a scos la licitație un contract de 248 milioane de lei (50 de milioane de euro), pe 18 luni, în acest sens.

CSCT are operațiuni în Constanța începând cu 2003 și este operată de DP World, condusă de șeicul Ahmed Bin Sulayem, o companie care controlează circa 10% din transportul containier mondial de mărfuri (70 de milioane de containere) și deține controlul unor terminale portuare în mai multe țări ale lumii.

Un terminal transport multimodal presupune existența unor facilități care să asigure interșanjabilitatea, în cel mai scurt timp, a mărfii de la mijloacele terestre, tren sau camion, pe vapor și invers.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. pai normal, pe unde sa mai intre contrabanda, drogurile si teroristii daca nu prin rominia lu iohanis?

  iohanis si-a tras tara pe nume propriu si imparte banii lui la cine vrea el, da?

  si e vorba de frustrari cand nu primesti bani in prag de iarna, nu?

  nu vezi dom presedinte cum te bate soarta? din escroc cu retrocedari acum te-ai haladit si vrei miliarde… dumnezeu cand vrea sa te piarda iti ia intai mintile

  vai de capu lu amarata aia de acasa

  • Va place tot timpul sa numarati oualele altora, sport national de saraci.
   Trebuia sa o votezi pe veorica.

 2. Stați bine cu igiena ,băieți, adică sunteți bine spălați pe creier; v – a trecut prin minte al cui e Portul Constanța și Agigea Sud?cine îl operează, cine a închiriat danele și terminalele și pt cati ani?
  Aveti idei puține și fixe și cunoștințe economice „0”.Și aveți, probabil și copii pe care ii”educati”,și mai și votați!