G4Media.ro

Şeful Pfizer anticipează că lumea va reveni la o viaţă normală într-un…

Şeful Pfizer anticipează că lumea va reveni la o viaţă normală într-un an: Cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală

Directorul general şi preşedintele Pfizer, Albert Bourla, anticipează că lumea va reveni la viaţa normală în decurs de un an, el adăugând că probabil va fi necesară vaccinarea anuală împotriva Covid-19, relatează CNBC, citată de News.ro.

„Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală”, a spus Bourla într-un interviu acordat emisiunii „This Week” de la ABC.

Revenirea la viaţa normală nu va fi fără condiţii, a spus el: ”Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut.”

Predicţia lui Bourla despre momentul în care se va reveni la o viaţă normală este în concordanţă cu cea a CEO-ului Moderna, Stéphane Bancel.

„Începând de astăzi, într-un an, presupun”, a spus joi Bancel ziarului elveţian Neue Zuercher Zeitung, când i s-a cerut o estimare.

Bourla a sugerat că este posibil să fie nevoie de vaccinuri anuale împotriva coronavirusului.

”Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela că, deoarece virusul este răspândit în toată lumea, vor continua să apară noi variante. De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel puţin un an şi cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală, dar nu ştim cu adevărat, trebuie să aşteptăm şi să vedem datele”, a spus Bourla.

Vineri, şefa Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA, dr. Rochelle Walensky, a autorizat distribuirea de rapeluri ale vaccinului dezvoltat de Pfizer şi BioNTech Covid-19 pentru cei aflaţi în medii profesionale şi instituţionale cu risc ridicat, o mişcare care a anulat recomandarea mai restrictivă a unui grup consultativ de experţi.

Walensky a aprobat distribuirea de rapeluri americanilor în vârstă şi adulţilor cu afecţiuni medicale preexistente la cel puţin şase luni după prima lor serie de vaccinuri, în conformitate cu grupul consultativ.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii se opune puternic lansării pe scară largă a rapelurilor, spunând că naţiunile mai bogate ar trebui să ofere doze suplimentare ţărilor cu rate minime de vaccinare.

Bourla a declarat duminică că ”nu este corect să decideţi dacă veţi aproba sau nu rapeluri” pe alte criterii decât ”dacă sunt necesare rapeluri”.

sursa foto: Facebook/ ROVaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Încă un „expert”. Ca și colegul Bancel. Bineînțeles cu vaccinare anuala.

  • De ce nu se autorizeaza vaccinurile chinezesti si rusesti in europa?
   Ca ei nu cred ca vor avea vaccinuri anuale.
   China nu are interes sa arunce bani pe vaccinuri si vrea sa aiba cetateni sanatosi.
   Scopul firmelor accidentale este doar PROFITUL.
   Ar trebui urmarit ce se intampla in china, si asta sa faca si europa si america.
   Alfel, nu e decat o afacere.

  • Hai, măi???? Deci ce bagă ăștia în vene nu sunt o afacere de-a lui Big Farma???
   NU SE POATE….

 2. Și cine spune lucrurile astea ? Exact cel care produce vaccinurile. Cred că ar avea și interesul, nu ? 🙂

 3. De ce oare acest domn e 100% convins că anual vor apărea noi variante asupra cărora vaccinul va funcționa ca un catalizator? Pt că altfel ideea de a ne vaccina anual nu are niciun sens.

  • Ba are sens. Cât timp există waxeri trebuie și waxxinuri!
   Ce vrei mai logic de atât!?

 4. De ce nu se autorizeaza vaccinurile chinezesti si rusesti in europa?
  Ca ei nu cred ca vor avea vaccinuri anuale.
  China nu are interes sa arunce bani pe vaccinuri si vrea sa aiba cetateni sanatosi.
  Scopul firmelor accidentale este doar PROFITUL.
  Ar trebui urmarit ce se intampla in china, si asta sa faca si europa si america.
  Alfel, nu e decat o afacere.

 5. Pai n-ai pașaportul ala degeaba, poți baga la doze în el, de n-ai văzut. Și uite asa tovarășul de la Pfizer își mulțumește acționarii și bineînțeles pe martoagele de pretutindeni care în curând o sa beneficieze de multiple pachete de „inocualre”. Parca și vad „pachetul vreme buna cu puțin nori”, „pachetul martoaga speriata”. Hahaha

 6. Waxx-uri pentru toți cei săraci cu duhul să fie. ANUAL!!!
  CU ABONAMENT!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.