G4Media.ro

Șeful IPJ Giurgiu: Am stat de vorbă cu oamenii din Bolintin Vale…

Șeful IPJ Giurgiu: Am stat de vorbă cu oamenii din Bolintin Vale și lucrurile intră în normalitate

Localnicii din Bolintin Vale s-au adunat în stradă, două seri la rând, să protesteze la adresa romilor care comit acte de violență. Un bărbat – șofer de maxi-taxi – a murit după ce a fost lovit în cap cu o piatră, de către un etnic rom din Bolintin Vale, iar oamenii spun că au ajuns să se teamă să mai iasă din case.

În urma evenimentelor de la Bolintin Vale, a fost demis deșul IPJ Giurgiu. Cel care a preluat funcția, comisarul şef Dana Ionuţ spune că a stat de vorbă cu cetăţenii din oraşul Bolintin Vale şi dă asigurări  că lucrurile vor intră în normalitate.

„De două zile am avut discuţii cu cetăţeni din oraşul Bolintin Vale, personal am stat de vorbă cu dumnealor şi, părerea mea este că au înţeles că pot veni cu toată încrederea către noi şi că pot depune orice fel de sesizare, că lucrurile intră într-o normalitate, să zicem aşa, şi că li se va acorda toată încrederea, vor fi ascultaţi şi nu vor fi lăsaţi de izbelişte. Ţin să vă spun că deja, de vineri seara oamenii nu s-au mai adunat în zona centrală oraşului, cred că dumnealor au înţeles că noi suntem alături de ei în comunitate, alături de întreaga comunitate din Bolintin şi acum şi în continuare”, a declarat inspectorul şef al IPJ Giurgiu, vineri seara, într-o emisiune televizată, citat de Agerpres.

Unii cetăţeni din Bolintin Vale au semnalat noii conduceri a IPJ Giurgiu că au dosare nerezolvate de-a lungul timpului şi au primit asigurări din partea comisarului şef Dana Ionuţ că vor fi luate în seamă toate sesizările în continuare şi „vor fi rezolvate toate sesizările dumnealor cu maximă urgenţă şi cu atenţia necesară”.

Menţionăm faptul că funcţia de inspector şef a IPJ Giurgiu a fost preluată prin împuternicire a Ministerului Afacerilor Interne din data de 13 ianuarie 2022 de comisarul şef, Dana Ionuţ, care l-a înlocuit pe comisarul şef Georgescu Cătălin Constantin, iar pentru cel de-al doilea post de inspector şef adjunct din cadrul IPJ Giurgiu care era vacant a fost împuternicit comisarul şef Croitoru Ion.

Fostul inspector şef al IPJ Giurgiu, comisarul-şef Georgescu Cătălin Constantin va avea de acum atribuţii la nivelul Direcţiei Management Strategic şi Suport Informaţional în cadrul Poliţiei Române.

De două zile, la Bolintin Vale a fost instituită zonă de siguranţă publică, echipajele de poliţişti şi jandarmi fiind suplimentate.

Sursa:g4media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Pe cat facem pariu ca sunt zeci, poate sute de plangeri la politie la adresa unei minoritati… plangeri cu care politia de acolo s-a sters la…

  • Politia a fost infiintata acum sute de ani pentru a reprima revoltele. In Romania s-a pastrat intacta aceasta calitate a politiei.

   Ca apoi in toata lumea politia a ajuns sa protejeze individul de pericole sociale, infractionale, e o chestie la care Miliția noastră da din umeri… 300 de ani mai tarziu.

 2. Cum ar spune un jamaican: sa m tu?!

  • Si oamenii sunt prosti, trebuie sa recunoastem. Politia a devenit o mafie cu legaturi interlope si lipsita de obiective. Dar salariile le incaseaza automat.

 3. ce inseamna normalitate?

  • Ce v a scapat: milițianul care nu a făcut nimic atâta timp și a tolerat toată mizeria a fost numit în grupul de management si strategia vieții la nivel central.
   Pai dacă acolo n a fost în stare de management, trimiteti-l bre la spatii verzi. Nu la management stategic

  • Normalitate pana la urmatoarea crima.

 4. Cum adică normalitate?
  Adică românii vor fi în continuare hărțuiți de rromi, autobuzele și microbuzele vor fi oprite și sechestrate etc.

 5. Problema intra in sfera sigurantei nationale.Trebuia sa intervina ministrul justitiei, prefectul, institutiile de forta ale statului roman-cei care au ocupat ilegal terenul trebuiau arestati, iar constructiile daramate la secunda 2; primarul si cei responsabili -care au permis asezarea ilegala a romilor trebuie arestati;…Ce tot ne bagati un sef de ipj cu mainile legate de partide?????????

 6. Și totuși ce regim juridic au sesizările depuse de cetățeni la poliție ? Dacă nu se rezolvă nimic, cetățeanul primește vreun răspuns , sau de merge pe o descurajare a reclamanților prin simplu fapt că nu primesc niciun răspuns ? Acum se examinează reclamațiile depuse de prostimea credulă, dar nu se ia nicio măsură cu cei care au refuzat să răspundă ; pentru asta e responsabil șeful IPJ ? De fapt sancțiunea lui e de fapt un praf în ochi pentru prostime; există vreun regulament care stabilește sancțiunile, sau totul de face după bunul plac al partidului ?