G4Media.ro

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, în control pe litoral. El a anunţat…

sursa foto: Facebook/ Octavian Berceanu

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, în control pe litoral. El a anunţat că a găsit în zona Năvodari deşeuri şi multă mizerie

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, se află în control pe litoral şi a anunţat că a găsit în zona Năvodari, deşeuri, materiale de construcţii şi multă mizerie, afirmând că în perioada următoare vor fi realizate verificări foarte dese în staţiunile de la malul mării.

Octavian Berceanu a mers sâmbătă, în verificări în judeţul Constanţa, urmând să vadă în această perioadă toate staţiunile de pe litoral.

„În calitate de comisar general e prima mea ieşire pe judeţul Constanţa, vreau să văd cum s-au aşternut lucrurile aici. La televizor am văzut 20 de ani cum autorităţile au venit pe malul mării, au dat indicaţii, au plecat şi lucrurile au rămas la fel. Cu timpul rămas la dispoziţie vom lua staţiunile la rând să vedem ce este de făcut şi în lunile care vin vom fi permanent pe litoral să sancţionăm orice fapte cu caracter contravenţional sau infracţional care ţin de mediu”, a declarat Octavian Berceanu.

El a precizat că a găsit multe deşeuri în zona Năvodari.

„Cu tristeţe spun că am găsit foarte multe gunoaie, deşeuri, conglomerate de materiale de construcţii puse peste deşeuri, părăsite pe terenuri, dezvoltări imobiliare în expansiune cu munţi de deşeuri lângă, multă mizerie şi asta este ceea ce vedem la prima vedere când vom analiza în profunzime cred că vom găsi şi alte lucruri şi cu ajutorul colegilor din Constanţa de la Garda de Mediu şi al celorlalte instituţii, eventual cu ajutorul colegilor din zona de sud a ţării vom face controale pe litoral cât mai multe, săptămânale şi încercăm să punem presiune pe autoritatea publică locală, pe instituţiile care ar trebui să cureţe litoralul românesc”, a precizat şeful Gărzii Naţionale de Mediu.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Octavian Berceanu 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. S-au dus în concediu, dar sub pretextul că muncește.

  • Berceanu ne-a scăpat de zilele cu poluare excesivă în Bucureşti. Tot e poluare, dar nu mai sunt acele vârfuri de weekend care ne ţineau ferestrele închise. Berceanu e primul şef al Gărzii de Mediu care chiar munceşte.

   Deci eşti postac PNL/PSD.

  • Evident:))a făcut și el o postare pe Facebook și acum poate sa meargă liniștit la Vega :))

  • La cât de harnici sunt, cred că postacii ăștia pesediști au fost plătiți pe vreo 300 de ani înainte. O să dispară PSD-ul cu totul, dar postacii pesediști vor posta în continuare.

  • @Vladimir Putin e un gunoi, sunt de acord doar cu nickname ul tau dar nu trebuie acum sa l ridicam in slavi. Sa multumim pt normalitate!
   Dar acest sef al garzii de mediu incepe sa semene cu Piedone , cum era el pe la inceputuri! Poti sa faci treaba si in liniste! Un ex Liviu Negoita primul care a modernizat o parte din Buc. Nu l am auzit niciodata sa se laude cu ceva……. In rest, toti se laudă pe haznaua fsb

 2. Mizeria umana este pacostea cea mare .
  Ea se manifesta acolo unde este lipsa de educatie si bun simt ; inconstienta , iresponsabilitate si infatuare .