G4Media.ro

Șeful federației spaniole de fotbal și-a cerut public scuze după ce a…

Foto: Captură video

Șeful federației spaniole de fotbal și-a cerut public scuze după ce a sărutat o jucătoare din echipa națională

Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, şi-a cerut luni scuze pentru că a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jennifer Hermoso, fapt ce a stârnit o adevărată controversă în Spania, transmite News.ro.

Evenimentul, care a scandalizat Spania, s-a produs în timpul festivității de decernare a titlului de campioane mondiale la fotbal. În euforia momentului, Rubiales a îmbrățișat-o călduros pe Jennifer Hermoso și a sărutat-o pe gură, un gest pe care fotbalista l-a criticat ulterior.

Într-o înregistrare video publicată în după-amiaza zilei de luni, Rubiales și-a cerut scuze.

„Ne aflam într-un moment istoric, una dintre cele mai frumoase zile din istoria fotbalului spaniol. Am muncit foarte mult în cadrul Federaţiei şi suntem foarte mândri. S-a întâmplat ceva între o jucătoare şi mine, ceva ce regret. Aş vrea să îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat. Noi doi avem o relaţie minunată, la fel ca şi cu celelalte jucătoare. Am făcut o greşeală, trebuie să recunosc. Nu am vrut să fac rău într-un moment de euforie. Aici, am trăit-o ca pe ceva firesc, dar afară s-a transformat în agitaţie. Asta a avut prioritate faţă de sărbătoare şi faţă de meritul care revine echipei”, a spus el.

În imaginile filmate pe podiumul de pe stadionul ANZ din Sydney se vede clar cum Rubiales o sărută pe gură pe jucătoare în timp ce îi ţine capul în mâini. Preluate de presa spaniolă, imaginile s-au răspândit rapid în social media, ceea ce a provocat critici pe scară largă la adresa lui Rubiales. Videoclipul a fost între timp eliminat de pe Twitter.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...