G4Media.ro

Șeful CJ Iași, Maricel Popa, acuzat că a organizat o întâlnire electorală…

Sursa Foto: Facebook/ Bogdan Abalasi

Șeful CJ Iași, Maricel Popa, acuzat că a organizat o întâlnire electorală în spațiu închis și că oamenii nu purtau mască și nu erau respectate regulile de distanțare socială

Fostul subprefect de Iași, Bogdan Abalasi, îl acuză, într-o postare pe Facebook, pe actualul președinte al Consiliului Județean, Maricel Popa, că a organizat o întâlnire electorală cu peste 50 de persoane, în spațiu închis, fără a respecta măsurile sanitare și regulile de distanțare.

”Cum are grija Popa Maricel de sănătatea cetatenilor judetului Iasi? Ieri, in jurul orei 19, in comuna Belcesti, sat Liteni, într-un spațiu închis, Maricel Popa s-a întâlnit, în scop electoral, cu peste 50 de persoane, fara a respecta masurile sanitare si regulile de distanțare fizica. Disperarea și inconstiența lui Popa Maricel este mare, calcand în picioare orice norma legala, atunci când este vorba de interesul personal”, se arată în postarea fostului subprefect.

Potrivit legii, pe durata stării de alertă, în spațiile publice închise, spațiile comerciale și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție. Pe contul de FB al președintelui CJ Iași, Maricel Popa, apar și alte imagini, din spații deschise, cu poze electorale în care apar oameni care nu poartă mască și nu respectă distanțarea socială.

Sursa Foto: Facebook/ Maricel Popa

Sursa Foto: Facebook/ Bogdan Abalasi

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Alegerile sunt baza acum, să nu moară economia! infectul de Orban trebuia să asigure măști pentru acești oameni duși cu zăhărelul încă de acum 2-3 luni, dar cred că așteaptă Paștele Ortodox, ca să mai poată strânge niște bani la buget din amenzi pentru salariile și pensiile speciale!

  2. Sigur ca Orban e de vina pentru toate faptele pesedistilor de rang înalt. Eu n-am uitat ca „Afara ploua. Basescu e de vina!”

  3. Las Fierbinți , următorul episod de marți…
    Doar că s-a turnat filmarea în Moldova… 😀