G4Media.ro

Secretarul general adjunct al PNL: Povestea demisiilor în bloc de la filiala…

Secretarul general adjunct al PNL: Povestea demisiilor în bloc de la filiala sector 3 nu se potriveşte. Am găsit numai 5 demisii înregistrate/ Totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă

Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3, transmite News.ro

El a adăugat că informațiile din presă în legătură cu demisiilor în bloc ale  liberalilor din filială nu se potrivesc cu ceea ce a găsit la sediu. Pecingină a mai spus că a rămas surprins când a găsit la secretariat numai 5 demisii înregistrate, iar 4 dintre demisionari nu se găsesc în baza de date MyPNL.

Unul dintre aceşti liberali era membru la PNL Sector 1 şi nu la PNL Sector 3, spune Pecingină, care mai precizează că „totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”.

„În calitate de secretar general adjunct al PNL, desemnat să preiau patrimoniul filialei PNL Sector 3, inclusiv baza de data, am cercetat povestea demisiilor din organizaţie, despre care am citit în presă. Socoteala aruncată în presă, nu se potriveşte cu cea găsită în sediu.

Am rămas surprins să găsesc la secretariat înregistrate doar 5 demisii, iar dintre cei 5, 4 demisionari nu se găsesc în baza de date MyPNL, ci doar unul singur. Iar acela nu este membru PNL Sector 3, ci membru Sector 1.

Totuşi, pentru a clarifica situaţia, am cerut explicaţii Secretariatul General al organizaţiei, însă fără rezultat, scuzându-se că niciunul dintre ei nu este în oraş. În orice caz, totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă, baza de date predată numărând 1.099 de membri”, a scris Gheorghe Pecingină, sâmbătă pe Facebook.

El a mai afirmat că a dorit să aducă aceste lămuriri deorece e păcat „să ne batem joc de munca unei filiale, care înseamnă mai mult decât interesele vremelnice ale unui preşedinte sau altul”.

„Cam asta este, pe scurt, povestea «demisiilor» din PNL Sector 3. Nu vreau să spun mai multe despre obiceiurile vechii conduceri, pentru că avem lucruri importante de făcut şi prefer să-mi folosesc energia ajutând guvernul PNL şi construind în Partidul Naţional Liberal. Am vrut doar să aduc toate aceste lămuriri, pe cifre, pentru că este păcat să ne batem joc de munca unei filiale, care înseamnă mai mult decât interesele vremelnice ale unui preşedinte sau altul”, a conchis deputatul liberal.

Petruţ Gheorghiţă, lider al TNL sector 3, anunţă demisii în bloc din partid, invocând „alianţa toxică” PNL-PSD. El a precizat că demisionarii se vor alătura echipei lui Ludovic Orban.

Gheorghiţă a postat şi imagini cu tinerii liberali stând la coadă pentru a-şi prezenta demisiile. Acesta a susţinut că a văzut o decădere morală absolută în PNL şi cum respectul şi verticalitatea sunt înlocuite de oportunism şi servilism.

Sursa: News.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Sunteți niște escroci penelistilor in frunte cu capcaunul escroc iohanis, teparii catu, boc, rares bogdan, gorghiu, flutur, etc. Sunteti la fel de borfasi ca și pesedistii.

  • Cuvântul pnlistilor e fix zero .. O sleahtã de agarici tâlhari si mincinosi .. începând cu conducerea lor .

  • Nu exista mizerii mai mari decât usr istii și sclavii lor. Nulități usr iste.
   Acum își bagă unghia în gât.

  • Cand se fisurează un dig, apa nu se scurge imediat, e nevoie de ceva timp până ce fisură se lărgește.

   Grav pentru penelacheii pesedistilor CâCiolacului,e că fisura există și se mărește !

 2. HaHa!
  Deci practic nici o demisie la sector 3.

  1. Cei 4 nici nu erau membrii PNL, asa credeau ei ca sunt, poate plateau cotizatii dar nu-i bagase nimeni in baza de date.

  2. Daca au fost mai multi la coada nu conteaza, mai ales daca nu au primit confirmare de primire a demisiei. Si daca primeau confirmare – probabil nu erau in baza de date.

  3. Daca esti totusi in baza de date (rar se intampla):
  „update MembriPnl set sector = 1 where sector = 3 and demisie=’true’;”

 3. Orice ,oricum ,nimic nu contează decât să , PSD-IM, PSD-IM, PSD-IM, PSD-IM SI PSD-IM ,să vă fu……em și furăm până vă nenorocim.

 4. Lasa ca vin ele :))

 5. Razgandaci de mici

 6. Astazi 5, maine alti 5 si vi se goleste partidul de tineri.

 7. Alo, domnu’ Pecingină (nume predestinat) presedintele de filiala nu era cumva ales chiar înainte de congres? Sau s-au tinut alegeri doar la vârf?

 8. Tovarasu’ Pecingine, cei 17 parlamentari care si-au dat demisia din PNL saptamana asta chiar si-au dat demisia sau e tot o intoxicare a agenturilor straine? 😀

 9. Frumos nume Si foarte potrivit cu actualul rol al PNL

 10. Intoxicări d’ale lui Antonel Tănase. El a fost Șef la S3. Ăla pe care l-a aruncat Ciucă pe scări prima dată. Cică se lua de femei, era libidinos. Omul cu geanta. Aveai o ” problemă” , el încasa, se rezolva.

  Nu și-a dat nimeni demisia. Orbàn Ludovic are doar 17 ciomârlani cu el. E grea viața de Călin Popescu Tăriceanu, spre disperarea ciumalăilor USR care ar face alinață cu oricine pentru o ciosvârtă.

  USR! un pic de demnitate broscarilor, vi s-au luat fondurili și orăcăiți ca răpciugile. La munca de jos, la șters babe la cur și curățat veceuri. Faceți experiență de viață utilă, portabilă, de viitor.