G4Media.ro

Se deschide o nouă pârtie în Poiana Brașov / Turiștii vor putea…

sursa foto: Facebook/Allen Coliban

Se deschide o nouă pârtie în Poiana Brașov / Turiștii vor putea schia pe pârtia Ruia / ”Este una dintre pârtiile preferate de schiorii experimentați, având o lățime foarte mare”

Veștile bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă, în special pentru cei experimentați, continuă și în această săptămână, odată cu deschiderea unei noi pârtii de pe domeniul schiabil din masivul Postăvarul, anunță Brașov.net.

Datorită temperaturilor scăzute, care au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, administratorii domeniului schiabil au reușit amenajarea pârtiei Ruia, care va fi deschisă de astăzi. Ruia reprezintă o bună alternativă, în partea superioară a masivului, la pârtia Lupului, având în vedere gradul de dificultate, pârtie neagră, dar și lățimea acesteia.

„Deja putem spune că avem o tradiție în acest sezon, ca fiecare «Miercuri a brașovenilor» să vină cu vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă, astfel că și astăzi reușim să deschidem o nouă pârtie, Ruia. Este una dintre pârtiile preferate de schiorii experimentați, având o lățime foarte mare, care îți permite să te bucuri din plin de o pârtie neagră. Sper să ne ajute condițiile meteo, cu temperaturi coborâte, astfel încât să finalizăm și amenajarea pârtiei Subteleferic. Astăzi va fi o zi minunată pentru schi, cu soare, așa că vă așteptăm, dragi brașoveni și turiști, să vă bucurați de cel mai frumos domeniu schiabil din România”, a precizat primarul Allen Coliban.

De astăzi se schiază pe pârtiile Ruia, Drumul Roșu (integral), Sulinar (integral), Lupului (partea superioară), Subteleferic (de la ieșirea din canal), Lupului inferior, Kanzel și Doamnei. Sunt deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...