G4Media.ro

Săpun din lapte de capră, produs la Rimetea / Secretele produsului cosmetic…

Sursa foto: Alba24

Săpun din lapte de capră, produs la Rimetea / Secretele produsului cosmetic natural: ”Caprele pasc plante medicinale”

Zsuzsa Tulit face la Rimetea săpun natural, însă nu orice fel de săpun, ci unul făcut din lapte de capră, relatează Alba24. Capre care pășunesc plante medicinale. Săpunul pe care în produce, îl scoate la vânzare în magazinul de suveniriuri.

”Săpunurile mele sunt făcute cu lapte de capră proaspăt din Rimetea. Capre care pasc plante medicinale. Folosesc uleiuri foarte bune. Am început să le fac pentru mine și pentru prietenii mei.

Foarte important ceea ce punem pe piele trebuie sa avem grija. Este foarte important să folosim săpunuri naturale pentru piele”, spune Zsuzsa Tulit.

Aceasta merge la crescătorii de animale care au capre și cumpără lapte. Apoi strânge plantele și din ele face un ceai foarte concentrat.

”Când se întâlnește cu soda caustică trebuie să ajungă la un 40 de grade, iar atunci toate proprietățile bune ale plantelor vor rămâne în laptele de capră. În laptele de capră secretul este că are vitamine și minerale și acidul AH, care merge foarte bine cu pielea umană. Eu nu folosesc chimicale sau nimic chimic”, a explicat Zsuzsa Tulit.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. În realitate, digestia caprelor distruge orice proprietate a plantor medicinale, așa cum, evident, procesul de fabricație al săpunului distruge tot ce este organic din acizii grași (din care se face săpunul).