G4Media.ro

Salvamontiștii caută două persoane care au schiat după închiderea pârtiei și s-au…

Sursa Foto: Facebook/salvamont Sibiu

Salvamontiștii caută două persoane care au schiat după închiderea pârtiei și s-au rătăcit

Salvamontiştii din Voineasa desfăşoară sâmbătă seara o acţiune de căutare a două persoane care au schiat prin pădure după închiderea pârtiei şi s-au rătăcit.

Potrivit Salvamont, cei doi nu au lanterne şi nu sunt îmbrăcaţi ca să reziste mult temperaturilor scăzute care se înregistrează acum în zonă.

„Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont Voineasa pentru căutarea şi salvarea a două persoane care au schiat prin pădure după închiderea pârtiei şi care au anunţat că sunt rătăcite. Cei doi nu au lanterne şi nu sunt îmbrăcaţi ca să reziste mult temperaturilor scăzute care se înregistrează acum în zonă”, informează Salvamont, pe Facebook.

Salvamontiştii s-au repartizat în trei grupe de căutare – din partea superioară cu snowmobilele, o grupă direct în pădure şi o alta din partea inferioară.

„Salvamont România vă îndeamnă la prudenţă şi responsabilitate în derularea activităţilor montane după o nouă îngrijorătoare serie de zeci de accidente înregistrate azi”, mai arată sursa citată.

sursa: Agerpres.ro, Sursa Foto: Facebook/salvamont Sibiu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Doar nebunii merg in padure fara harta si busola.

  2. Traim totusi vremuri mai bune cu o tehnologie ce ne permite sa mergem prin padure fara busola, dar este totala inconstienta sa te aventurezi prin padure iarna dupa ce vezi ca se intuneca fara echipament corespunzator si cel mai important fara baterie la mama lui de telefon ca sa dai macar o localizare la cei care incearca sa te salveze.
    Acum este o cursa contracronometru sa-i gaseasca pana nu intra in hiportemie.

  3. referitor la discutiile anterioare