G4Media.ro

Salvamont Prahova a început o acţiune de recuperare a trupului turistului care…

Salvamont Prahova a început o acţiune de recuperare a trupului turistului care a murit duminică după ce a căzut într-o prăpastie din munții Bucegi/ Bărbatul avea experienţă şi echipament corespunzător

Salvamontiştii prahoveni au început, luni, operaţiunea de recuperare a trupului turistului care a murit, duminică, după ce a căzut 100 de metri într-o prăpastie din Masivul Bucegi.

Bărbatul avea experienţă în ceea ce priveşte muntele şi era echipat corespunzător, însă a alunecat într-un moment de neatenţie.

Echipe de la Salvamont Prahova participă, luni, la operaţiunea de recuperare a trupului neînsufleţit al turistului care a murit, duminică seară, după ce a căzut 100 de metri într-o prăpastie în zona Vâlcelul Policandrului din Bucegi.

Reprezentanţi ai Salvamont Prahova au declarat pentru că este vorba despre un bărbat care era însoţit de mai multe persoane, era echipat corespunzător şi avea experienţă în ceea ce priveşte muntele, potrivit News.ro. Accidentul s-a produs într-un moment de neatenţie.

Cei care îl însoţeau au cerut sprijin, iar duminică seară salvamontiştii au constatat că victima este decedată şi, din raţiuni de siguranţă, au decis ca trupul să fie recuperat pe lumină. Salvatorii estimează că operaţiunea va dura câteva ore.

Sursa foto: Facebook/ Salvamont Prahova

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nici nu-i trebuia echipament si experienta daca era turist.