G4Media.ro

S-au vândut peste jumătate din biletele disponibile pentru Festivalul de Teatru de…

Sursa foto: Turnul Sfatului

S-au vândut peste jumătate din biletele disponibile pentru Festivalul de Teatru de la Sibiu. Directorul Constantin Chiriac: „Bateți-vă să luați un loc”

S-au vândut până acum 12.000 de bilete din cele 20.000 disponibile pentru evenimentele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, care  va avea loc în perioada 24 iunie-3 iulie, anunță Turnul Sfatului.

Tema aleasă pentru acest an este Frumusețea.

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național Radu Stanca și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a declarat într-o conferință de presă că niciodată nu s-au vândut atât de repede, atâtea bilete.

„Din cele 20.000 de bilete s-au vândut 12.000. Este enorm. Niciodată nu s-au vândut atât de multe înainte de festival. Dragii noștri, din Sibiu, din România, de pretutindeni, bateți-vă să vă luați un loc”, a transmis Chiriac.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Pentru prima oară de când merg la festival cred ca prețul biletelor e prea mare pentru România. Ca să mergem o familie de patru oameni la un spectacol de o oră cu 600 de lei mi se pare prea mult. Acum patru ani era maxim 50 de lei un spectacol bun ( și erau multe bune-programul de anul asta e subțire dar e de înțeles după anii prin care am trecut) iar în edițiile de lux din 2010, 2012 era 20 sau 25 de lei. De aceea anticipez că ce nu s-a vândut deja, nici nu se mai vinde.