G4Media.ro

S-a surpat din nou o porțiune din DN 7, drumul de pe…

sursa foto: IPJ Sibiu

S-a surpat din nou o porțiune din DN 7, drumul de pe Valea Oltului între localitățile Lazăret și Boița

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu a informat miercuri seară că pe Valea Oltului, mai precis pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localitățile Lazăret și Boița, traficul pe un tronson de drum a fost restricționat.

Taluzul drumului a devenit instabil, după ce au reapărut fisuri într-o zonă în care au mai fost probleme și în data de 22 ianuarie.

Traficul a fost restricționat la o bandă și se desfășoară semaforizat ca urmare a apariției unor fisuri ale părții carosabile și pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu.

Reamintim că, în urmă cu nici două săptămâni, în 22 ianuarie 2023, în aceeași zonă au apărut surpări în zona taluzului.

Acolo, constructorul Strabag din Austria are în derulare un contract de consolidare.

Lucrările propuse au o valoare maximă de 27 de milioane de lei şi o garanţie de 3 ani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Surparea DN 7 in zona respectiva este urmarea asa-zisei decolmatari a albiei raului Olt. De cateva luni o societate pe nume Malidcom a scos sute de mii mc de balastru din albie. S-a lucrat la japca, s-a adancit albia excesiv, s-a umblat la maluri, asa cum procedeaza de obicei aceasta societate comerciala toxica pentru mediu. In plus, Oltul face parte din situl Natura 2000 Oltul mijlociu-Cibin-Hartibaciu SV, dar pe cine sa intereseze, pe ANANP Sibiu? Detinem la asociatia noastra (Turnu Rosu-Verde) o filmare cu drona din luna septembrie, filmare unde se vede dimensiunea jafului din zona respectiva, dar si alte nenorociri facute de aceasta societate pe raul Olt (vezi youtube). De ani de zile ne luptam cu acesti monstrii aparati cu indarjire de institutiile statului…