G4Media.ro

S-a lansat Theatrum, prima aplicație mobilă dedicată exclusiv teatrului din România

S-a lansat Theatrum, prima aplicație mobilă dedicată exclusiv teatrului din România

Theatrum.ro, platforma de teatru care reunește sute de artiști, teatre și spectacole din toată țara, și-a lansat propria aplicație mobilă, disponibilă atât pe sistemele de operare Android, cât și pe iOS. 

Pasionații de teatru pot descărca aplicația fără a avea nevoie de cont, accesând unul din următoarele linkuri:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.theatrum.app&gl=RO 

https://apps.apple.com/ro/app/theatrum/id1631160433 

Scopul lansării aplicației este identificarea și rezervarea facilă de către cei interesați, cu doar câteva clickuri, a spectacolelor de teatru disponibile în perioada imediat următoare, în mai multe teatre din România. 

Publicitate electorală

Theatrum.ro este un proiect independent, lansat de trei antreprenori români, Andrei David, Valentin Bora și Tiberiu Mercurian, în vara anului 2020, sub motto-ul “Totul despre teatru într-un singur loc”. 

“Aplicația le permite utilizatorilor să vizualizeze, într-un singur loc, programul teatrelor din România, iar celor care au cont, să urmărească artiștii și spectacolele favorite, prin intermediul notificărilor. Notificările pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecărui utilizator”, a declarat Andrei David, unul dintre inițiatorii proiectului.

“Proiectul Theatrum.ro a fost gândit ca o platformă care să ajute iubitorii de teatru să găsească rapid și ușor spectacolele cele mai recente la care vor să meargă și să îmbunătățească experiența online a publicului iubitor de teatru, unul dintre obiectivele principale ale proiectului nostru fiind creșterea consumului de teatru la nivel național”, a completat Valentin Bora.

Pe lângă funcționalitatea de a identifica spectacolele, platforma reprezintă, în prezent, cea mai mare bază de date de actori, regizori și scenariști, împreună cu informații despre aceștia. 

De asemenea, Theatrum.ro găzduiește în prezent sute de spectacole de la 54 de teatre din România, din 24 de orașe, aflându-se în permanentă dezvoltare. Pe theatrum.ro sunt listate spectacolele a 26 de teatre din București.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Dupa ce esti mințit permanent de catre reprezentantii statului (plus politicienii aflati la putere)
    de ce ai mai simti mevoia sa mergi si la teatru?

    • Pentru ca teatru e vis, e viata, e frumos, e adevar, e joc, e mangaiere… un lucru nu e… nu e minciuna