G4Media.ro

Rusia Unită, partidul lui Putin, propune naționalizarea producției companiilor străine care s-au…

sursa foto: Facebook/ Vladimir Putin

Rusia Unită, partidul lui Putin, propune naționalizarea producției companiilor străine care s-au retras de pe piața rusească

Rusia Unită, partidul lui Vladimir Putin, a propus naționalizarea producției companiilor străine care și-au anunțat retragerea de pe piața rusească, după invadarea Ucrainei, a afirmat secretarul Consiliului General al partidului, Andrei Turchak, citat de agenția RIA Novosti.

„În toate cazurile, vorbim despre o decizie pur politică, al cărei preț este un număr mare de muncitori ruși concediați peste noapte. Ca să nu mai vorbim de faptul că, prin astfel de acțiuni, aceste companii își subminează propria economie”, a afirmat acesta.

Turchak a numit propunerea de naționalizare a acestor active o măsură extremă, dar a subliniat că Rusia nu intenționează să suporte lovituri în spate, ci va acționa „conform legilor războiului”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

22 comentarii

 1. Adica ce propune si Georgica si partidul sau in Romania..

  NATIONALIZAREA PRODUCTIEI

  • Asa-i la bolșevici.

  • actionati in judecata si dupa castigarea procesului banii pot fi recuperati din rezerva blocata Rusiei

  • Da, foarte bine, asa sa faceti! Ca in secunda doi nationalizam si noi: ALRO Slatina (despre care presa nu sufla o vorbulita), COS Targoviste, si lista merge mai departe.

 2. pai sunt in razboi sau nu, ca pina acum au zis ca in Ucraina au doar o operatie speciala 🙂

 3. Venezuela scrie pe astia.

 4. Cei de la Kamaz vor sa pună pe camioane motoare din generația anilor 70, dacă le naționalizează o sa vedem telefoane mobile cu fir și televizoare cu tub. Treziți va rușilor sunteti in 2022 și dați jos pe ăștia care vor sa va duca in anii dinainte de 89, chiar nu se merită să pierdeți Netflix, FB, YouTube pentru niste bolșevici putreziți.

 5. Hoție pe față..

 6. Ei s au a suit sa prindă luna
  Sus, sus pe turla de pe casa.
  Iar ea zâmbind c ntodeauna
  Ha! Ha! ca tabla i lunecoasa!
  Ce oportunități avem dar vad ca s au activat conservele:Meleșcanu, Nicolai, Gusa, etc. ! Ne aduc ăștia cu picioarele pe pamant!

 7. Asta a pus capac economiei… nu mai vine absolut nimeni in Rusia. Si astea pe care le nationalizeaza, oricum le aduc la faliment ca sunt niste incompetenti pusi doar pe furat

 8. 😀 Si cam ce sa nationalizeze, linii de productie goale si hale industriale? Ca tehnologie nu au, piese de schimb nu au. Tot ceea ce au, este ceea ce a ramas de pe vremea lui Gorbachov.
  Paiata, asta a ajuns mujicul cracanat 😀

 9. E de desene animate afirmația. În primul rand softurile acestor firme sunt specifice și au fost retrase fiind de producție străină, în al doilea rand se pierde IP-ul (proprietatea intelectuală), cea care sta la baza producției fabricilor. În al 3lea rand, managementul este unul de vârf, conform rigorilor vestului, rusii fiind incapabili sa le înțeleagă și administreze.

  Practic o sa ia niște fabrici care sunt chelite de valoare și le vor duce ca tehnologizare în secolul trecut.

 10. Puțin și ai lui sunt niște monștri, vânători de copii. Indiferent de apartenența politică, de ambiții, de nebunie, nu ucizi copii!!! Nestematelor!!

 11. Daca bolsevismul a supravietuit bine mersi in ROMANIA pana astazi, ne miram ca zburda fericit in Rusia? AUR nu vrea sustinut din umbra de PSD, sa nationalizeze tot ce functioneaza la noi?

 12. Le propun sa nationalizeze activele airbnb din rusia.

 13. Ori le nationalizeaza ori le inchid, tot dracul ala. Statul la ei e chiar mai prost administrator ca la noi.

 14. rusia unita ? Pai si Ghita Romaniatv a incercat cu Ponta să intre in parlament cu ..România unită ?! Orice asemnare este ”intâmplătoare”

 15. Au! Naționalizare? De unde stiu termenul asta? Parcă de la noi… De pe vremea când eram cu cizma rusului pe cap. Hm…. Păi ce să ia? Niste hale si clădiri goale, care oricum sunt pe terenul lor? Si creier, de unde? Nu-mi vine să cred că aproape 50 de ani am stat sub „protectia”lor.