G4Media.ro

Rugby Cupa Mondială 2023: Africa de Sud 76 România 0

rugbyworldcup.com

Rugby Cupa Mondială 2023: Africa de Sud 76 România 0

Africa de Sud a învins România cu 76 – 0 în grupa B a Cupei Mondiale, pe stadionul Matmut Atlantique la Bordeaux. România pierde al doilea meci la scor după cel din 9 septembrie în fața Irlandei, 8 – 82, transmite RFI.

Suspansul a durat foarte puțin, așa cum era de așteptat, cu Springboks obținând punctul bonus ofensiv după doar 12 minute.

Meciul a continuat în aceeași notă de dominare sud-africană, pe fondul multor placaje ratate ale Stejarilor și al unor greșeli elementare șa momentele fixe, grămadă și margine.

La un moment dat a început să plouă și atunci au început și sud-africanii să greșească, ratând multe ocazii și dând impresia unei anumite neglijențe.

Scor final: Africa de Sud 76 România 0 un rezultat previzibil, o diferență de scor record pentru RWC 2023 și care lasă de răspuns o singură întrebare: care este până acum cea mai slabă echipă de la Cupa Mondială: România sau Namibia?

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

 1. Au putrezit și stejarii!

 2. Stejarii nu au și ei doua ghinde, macar . .
  Romania pensiilor speciale, nimic altceva, nimic nu ne interesează, sport nimic, cultura nimic, România Zero Barat, totul pt hoții care fură prin pensii speciale.

 3. Felicitări rugby-ului românesc!

  România este reprezentată la nivel mondial cu un sport pe echipe, lucru destul de rar mai ales după decăderea fotbalului românesc.

  Întotdeauna e o onoare să joci cu campionii mondiali, să joci cu cei mai buni. Chiar dacă știi că nu-i poți învinge, poți încerca să înveți cât mai mult din cele 80 de minute.

  Respect!