G4Media.ro

Romgaz ar putea încheia un nou contract pentru finalizarea centralei de la…

Romgaz ar putea încheia un nou contract pentru finalizarea centralei de la Iernut tot cu asocierea Romelectro-Duro Felguera, spune directorul companiei

Romgaz analizează posibilitatea de a încheia un nou contract tot cu asocierea Romelectro-Duro Felguera pentru finalizarea centralei de la Iernut, însă va cere garanţii şi nu va plăti nimic în plus, a afirmat directorul general al Romgaz, Aristotel Jude, citat de Agerpres. Acesta a fost audiat în Comisia parlamentară de anchetă privind preţul energiei şi gazelor naturale.

Jude a fost întrebat de un membru al comisiei dacă producătorul american de echipamente General Electric le-a cerut celor de la Romgaz să continue proiectul cu acelaşi contractor, având în vedere că este implicată tehnologia companiei americane.

„Au fost mai multe discuţii şi ne-am gândit la mai multe soluţii de finalizare a proiectului. Asocierea Romelectro-Duro Felguera şi-a arătat disponibilitatea de a continua aceste lucrări, nu excludem nici această posibilitate, dar am comunicat acestei asocieri că este nevoie să ofere garanţii. În plus, având în vedere că acest contract prevede finalizarea centralei la cheie, chiar dacă ipotetic vom încheia această tranzacţie cu asociaţia Romelectro-Duro Felgurea, Romgaz nu va putea plăti niciun leu în plus”, a arătat Jude.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Adicantot cu cei care au ingropat primul proiect??

    Asa ceva nici in africa nu se intampla….

    Va dati seama ce spagi colosale au fost date aici?

  2. Romanii ăștia de la ROMGAZ, ANRE, ANRM și Min. Energiei or fi sănătoși la cap, sau nu sunt români?!