G4Media.ro

Românca ucisă de rechin în Egipt ar putea fi repatriată vineri (Surse)

Sursa foto: Unsplash / Sean Wang

Românca ucisă de rechin în Egipt ar putea fi repatriată vineri (Surse)

Românca de 40 de ani care și-a pierdut viața în Egipt, la Hurghada, după ce a fost atacată de un rechin ar putea fi repatriată vineri, 8 iulie, au precizat surse din Ministerul Afacerilor Externe pentru G4Media.ro.
Procedura depinde, însă, de autoritățile egiptene care au deschis o anchetă penală după accident, astfel că trupul neînsuflețit al româncei va fi adus în România după ce procurorul de caz va da undă verde, au mai explicat sursele menționate.
Costurile repatrierii vor fi suportate de o companie internațională de asigurări, conform unor surse din familia sucevencei.

Roxana D. era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava și era pentru a treia oară când mergea în vacanță în Hurghada.

Trupul femeii a fost descoperit la câteva ore după ce o altă femeie, o austriacă de 68 de ani, a fost ucisă tot de un rechin. Atacurile au avut loc la sud de orașul Hurghada, la 600 de metri unul de celălalt.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Românca ucisă de rechin în Egipt va fi repatriată vineri, sâmbătă și duminică.

  2. Daca ar fi stat un singur sejur ca toata lumea normala era deja repatriata dar na… la stat sunt bani garla. Criza e doar pentru sclavi.

  3. Guvernantii nostri unde fac concediul?