G4Media.ro

#Rezist Dublin i-a transmis o scrisoare de protest primarului capitalei Irlandei față…

#Rezist Dublin i-a transmis o scrisoare de protest primarului capitalei Irlandei față de vizita Gabrielei Firea în oraș: Vă întâlniți cu o prefăcută. Este o rușine pentru români

Grupul civic #Rezist Dublin i-a trimis marți o scrisoare deschisă primarului capitalei Irlandei, Nial Ring, în contextul vizitei în oraș a Gabrielei Firea, prin care îi explică acestuia că primarul general al Bucureștiului este un politician controversat și ”o rușine pentru români”.

Cele mai importante pasaje din scrisoarea trimisă primarului din Dublin:

  • Gabriela Firea este un politician controversat (…) Domnule primar Nial Ring, noi, membrii mișcării #Rezist, vrem să vă aducem la cunoștință că vă întâlniți cu o prefăcută. Gabriela Firea nu are nimic de-a face cu agenda agreată cu dumneavoastră pentru această vizită, ea are aproape zero realizări în ceea ce privește mobilitatea urbană, sănătatea și asigurările sociale. Dintre spitalele pe care le-a promis, niciunul nu a fost construit.
  • Din aceste motive, vă rugăm să luați act de refuzul și obiecția noastră față de vizita Gabrielei Firea, care este o rușine pentru români în general, dar mai ales pentru cei care trăiesc în capitala României, București.
  • #Rezist Dublin va protesta față de vizita Gabrielei Firea și am vrea să vă aducem la cunoștință faptul că ea l-a sprijinit pe Liviu Dragnea (condamnat definitiv pentru fraudă electorală), președintele Camerei Deputaților, în ofensiva sa împotriva justiției, reușind să anuleze progresele făcute de România în ultimii 15 ani.
  • Avem încredere că apreciați principiile europene și că ne sprijiniți în lupta noastră împotriva corupției și, de asemenea, că veți sărbători alături de noi Centenarul României cu speranța într-o democrație consolidată și o Uniune Europeană mai puternică.

Citiți scrisoarea integrală (în limba engleză): Open Letter to Lord Mayor Nial Ring

Foto: O parte a grupului civic #Rezist Dublin / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Absolut justificata scrisoarea #rezist , firea e o panarama …

  2. Felicitari #rezistdublin si multumiri din partea romanilor cinstiti si neinregimentati politic din Romania.

  3. Bravo, multumim #rezist Dublin ! Iar noi, aici, sambata la protest.

  4. Cam multi #rezist la Dublin .
    Noroc ca au mai adus si ceva copii la protestul lui peste prajit .