G4Media.ro

Reuniune de urgență a Consiliului de Securitate al ONU / Președintele Ucrainei…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Reuniune de urgență a Consiliului de Securitate al ONU / Președintele Ucrainei se va adresa Consiliului în urma atacurilor repetate cu rachete ale Rusiei

Consiliul de Securitate al ONU se reunește de urgență, miercuri, de la ora 16.00 (miezul nopții, ora Moscovei), pe tema atacurilor repetate ale Rusiei asupra Ucrainei.

Președintele Ucrainie, Volodimir Zelenki, ar fi solicitat să se adreseze Consiliului ONU, relatează Agerpres, urmând să aibă o intervenție video în cadrul ședinței.

„Intervenţia lui Zelenski în cadrul Consiliului de Securitate ar urma să aibă loc în jurul orei 16.00 la New York (21.00 GMT)”, au declarat doi diplomaţi pentru AFP, după ce şeful statului ucrainean a anunţat pe Twitter că i-a cerut ambasadorului său la ONU să solicite o reuniune de urgenţă, relatează Agerpres.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. racheta NASAMS loveste cladire rezidentiala si omoara multi civili kieveni

 2. Asta sta in haine subtiri, la caldura, in timp ce poporul e in bezna si frig?

  • Probabil e căldură pentru ca sta în buncăr la adâncime.

  • Comentariu tipic neomarxist. Ăștia sunt cei care vor sa conducă tara. Ba părinte 1, spune-i finanțatorului usr sa împartă banii cu noi, vrea? Spune-i lui drula sa împartă cu noi averea care i-a crescut înzecit cât a stat la guvernare. Hai, ca tot sunteți voi aia care susțineți ca nu trebuie sa existe proprietate privata. Începeți cu voi!

 3. El sta in haine subtiri, la caldura, in timp ce poporul e in bezna si frig?

 4. Mr.Tricoiaș se va adresa Consiliului de Securitate , într-o nouă încercare a acestuia de a internaționaliza conflictul pe care îl are cu Rusia. Dacă va avea succes,securitatea globală va fi în pericol.

  • Pedro,grețos…nule….iti trimit acasă o familie de rusi înarmați sa ți fu.ta nevasta și sa ți fure mâncarea… ca sa stai tu liniștit! Minte de votant haur… !!!!

  • Ba lasule, zelenski a arătat ca este un adevărat președinte și știe să-și apere tara. Un actor de comedie a reușit sa ridiculizeze pe marele spion KGB, aducându-l în situația de a deveni penibilul lumii, iar a doua asumata a globului a aju s terci în Ucraina. Deci, dacă vrei sa vizi un președinte adevărat, privește la zele ski mai piotr!

 5. Pedro,grețos…nule….iti trimit acasă o familie de rusi înarmați sa ți fu.ta nevasta și sa ți fure mâncarea… ca sa stai tu liniștit! Minte de votant haur… !!!!