G4Media.ro

Reporter IS: Salariu la stat de 11.000 de euro net / Ioana…

Reporter IS: Salariu la stat de 11.000 de euro net / Ioana Timofte, șefa CNCIR București, primește un salariu de patru ori mai mare decât cel al președintelui Iohannis / Este nepoata fostului director SRI Radu Timofte

Ioana Timofte, directoarea Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune SA (CNCIR, fostul ISCIR), absolventă a unei universități private din Iași și nepoată a fostului director SRI, Radu Timofte, primește un salariu mai mare de patru ori decât cel al președintelui Klaus Iohannis, semnalează Reporter IS.

”Salariul său este aprobat tot politic de către reprezentantul AGA: 54.000 de lei net/lună. Aceasta a făcut facultate la privat, apoi a dat faliment scurt cu o afacere la Iași, după care a intrat în grațiile liderilor politici de la București. Ioana Timofte are trei mașini, și-a luat o Tesla S de 90.000 de euro, deține două apartamente totalizând 300 mp în București, mai multe case, terenuri și bijuterii de 80.000 de euro”, relatează ziarul ieșean.

Timofte, absolventă a universității private „Petre Andrei” din Iași, cu carieră în Ministerele Economiei și Energiei, și-a îmbogățit CV-ul cu felurite cursuri la Academia Națională de Informații și Universitatea Națională de Apărare.

Articolul poate fi citit aici.

Sursa foto: Reporter IS

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Doamne,ce stire trista, cu Iasi,Targoviste premiate:))

  2. Felicitări, Iași! Un oraș foarte frumos, cu obiective turistice esențiale pentru cultura românească, grădini parcuri și edificii deosebite!

    • Mai putin locuitorii care voteaza condamanti penali, se lasa cumparati cu o sticla de ulei si le place sa fie batjocoriti de cei pe care ii aleg.

  3. @Cata si care ar fi condamnatii aia penali votati? Cred ca e posbil sa confunzi niste termeni :). In rest bafta cu hate-ul gratuit.