G4Media.ro

Reporter de Iași: Înregistrări între polițiști de frontieră de la granița cu…

Sursa Foto: Garda de Coastă

Reporter de Iași: Înregistrări între polițiști de frontieră de la granița cu Republica Moldova – ”Noi ne mințim că păzim frontiera, în Zona Petrești unde s-au făcut milioane de euro de doi ani n-au văzut ăia poliție de frontieră”

Publicația Reporter de Iași a publicat miercuri stenogramele unor discuții dintre polițiști de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași, atribuite unui avertizor de integritate. Discuțiile sunt despre presupuse șpăgi pentru trafic de țigări, dar și despre cum sunt protejate anumite transporturi ilegale pe graniță.

Comisarul șef Victor Mariniuc, prezentat drept unul dintre protagoniștii înregistrărilor, nu a vrut să exprime nici o poziție: „Nu am ce să comentez”.

Discuțiile înregistrate au avut loc în ianuarie 2021 între Victor Mariniuc, șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași, și un agent operativ din subordine.

„Zona Petrești unde s-au făcut milioane de euro și unde de doi ani n-au văzut ăia poliție de frontieră, noi ne mințim că păzim frontiera”, e una dintre replicile din înregistrări.

Citește articolul pe Reporter de Iași

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Lasa ca-i scapa ccr si savonea. Justitie marca usl.

  2. SCHENGEN ??? Austria e de vina ca suntem noi hoti si alegem DOAR HOTII PSDNLUDMR

  3. In ultimii 10 -15 ani am avut doar profesionisti de exceptie si onesti in functoa de Ministret de Interme…. daca ii iei la purecat ti se face parul maciuca.