G4Media.ro

Renasc micile croaziere pe Dunăre între Galați, Brăila, Tulcea și Delta Dunării.…

Renasc micile croaziere pe Dunăre între Galați, Brăila, Tulcea și Delta Dunării. O firmă privată reușește acolo unde statul a eșuat

O firmă privată din Galați, înființată în octombrie 2020, le oferă gălățenilor, zilnic, posibilitatea de a retrăi tradiția aproape uitată (și regretată de mulți) a plimbărilor pe apele Dunării. Plimbările și minicroazierele pe Dunăre, care porneau odată din Galați spre Tulcea, Brăila și Delta Dunării sunt din nou posibile, grație celor două ambarcațiuni pe care firma gălățeană le pune la dispoziție, 7 zile din 7.

Nu sunt iahturi, nu sunt nici nave de croazieră sau catamarane, sunt două ambarcațiuni de agrement care pot transporta de la 5 până la 11 persoane. Importantă este însă inițiativa în sine, una care ”redeschide” Dunărea pentru cei care-i duc dorul.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Bravo lor!
  La modul general, Statul nu are ce cauta in economie, initiativele private fiind mult mai eficiente. Cand sunt banii tai esti mult mai atent si mai inventiv.

 2. Te plimbi asaa.. cu burta goala? Te mai bate si soarele-n cap.
  Macar o baie daca puteai sa faci.
  Daca era la viteza spre un pește bine gatit mai mergea 🤪

  • daca nu esti votant pesedist poti manca inainte de plimbare si poti purta o sapca sau palarie ca sa nu te mai bata si soarele in cap.

 3. Păi dacă si plătești la timp salariile angajaților si au un loc de munca stabil atunci da poti spune ca statul nu are ce cauta in economie dar miramasi sa fie ceva serios si de lunga durata

 4. Statul român a eșuat lamentabil deoarece am avut niste politicieni parveniți si puși pe căpătuială.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.