G4Media.ro

Reacția preşedintelui Zelenski după ce Ucraina a câștigat Eurovision: ”Vom face tot…

Reacția preşedintelui Zelenski după ce Ucraina a câștigat Eurovision: ”Vom face tot posibilul să-i primim într-o zi pe participanţii şi invitaţii Eurovision în oraşul Mariupol. Liber, paşnic, reconstruit!”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a salutat sâmbătă victoria ţării sale la Eurovision 2022 şi a postat pe pagina sa de Facebook: ”Curajul nostru impresionează lumea, muzica noastră cucereşte Europa”, făcând legătura cu invazia rusă, relatează Agerpres.

”Pentru a treia oară în istoria sa. Şi, cred, nu ultima. Vom face tot posibilul să-i primim într-o zi pe participanţii şi invitaţii Eurovision în oraşul Mariupol. Liber, paşnic, reconstruit!”, a adăugat el despre acest oraş-port din sudul ţării ocupat de trupele ruse şi distrus aproape în totalitate.

”Mulţumesc Kalush Orchestra pentru victoria sa şi tuturor celor care ne-au votat! Sunt sigur că corul nostru victorios în lupta împotriva inamicului nu este departe. Slavă Ucrainei!”, a scris, de asemenea, şeful statului ucrainean.

Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, a câştigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”, în urma finalei ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sala Pala Olimpico din Torino. Ucraina a primit 631 de puncte.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Daca urca un ucrainean pe scena si tragea un vant tot castiga. Ca si la Oscar conteaza politica mai putin calitatea. Desigur actorul prapadit foloseste si aceasta ocazie pt propaganda.
  Mai ramane sa se faca un concurs de gaini sa ne zica zele ca gaina lui cucereste europa.

  • Marș mă, troll puturos rusnac.

  • Berbec rusofob sa fii, minte multa nu-ți trebuie. Votanții români de ieri cei 43 % de analfabeți funcționali în acțiune.

  • Aici e vorba de muzica prapaditilor nu de politica. Vorba cuiva sa i se dea lui zele si nobelul la toate categoriile.

  • Mai nou va pricepeți la filme și la muzica, dl. bugetar, ați lăsat epidemiologia și geopolitica la o parte și v-ați reprofilat pe artă? Votanții au fost din toată Europa, nici măcar atâta lucru simplu n-ați fost în stare să pricepeți, troglodiți amețiți de propaganda sovietică ce sunteți? Și mai vorbiți de analfabetism funcțional când nu reușiți să înțelegeți ce citiți, vai de capul și de soarta voastră de troli triști.

  • 👍👍👍👍👍

  • Mai nou va pricepeți la filme și la muzica, dl. bugetar, ați lăsat epidemiologia și geopolitica la o parte și v-ați reprofilat pe artă acolo, la propaganda pro-sovietica? Votanții au fost din toată Europa, nici măcar atâta lucru simplu n-ați fost în stare să pricepeți? Și mai vorbiți de 43 la sută , când nu reușiți să înțelegeți ce citiți, vai de capul și de soarta voastră.

  • Mare vaccinator Draggy aici e vorba de munca concurentilor, daca toate premiile se duc la ucraineni anul asta de ce sa mai faca altii ceva sau sa se mai prezinte la concursuri. Dupa mintea ta zdob si zdub sunt rusofili la fel ca si ceilalti concurenti care au pierdut. Ucraina are dreptul sa ia inapoi teritoriile pierdute dar nu sa castige orice in dauna oamenilor obisnuiti care muncesc cinstit.

  • Și cine ești dumneata să stabilești cine merita să câștige? Asta au stabilit prin vot oamenii aia care muncesc și în numele cărora nu ai nici un drept să vorbești, din moment ce ești un troll parazit. Fără voturile oamenilor simpli nu câștiga Ucraina, a văzut toata lunea că nu juriile i-au declarat câștigători. Mai încetează cu propaganda asta de doi lei, că ești penibil rău.

 2. Adică citit printre rânduri zelenski vrea sa spună ca ii va sui direct într-un avion cu direcția mariupol. Și – ghinion! O racheta „ruseasca” rătăcită va lovi avionul respectiv… Ce poveste trista și revoltătoare!

 3. Din pacate Ucraina a castigat emotional. Un concurs nu ar trebui sa fie astfel pentru ca nu alegi un medic dupa astfel de criterii daca ar fi un concurs medical.
  Oamenii au votat Ucraina pentru tot ceea ce se intampla acolo, nu vreun vreun geniu melodic.
  Felicitari oricum, e totusi un efort sa poti evolua pe o scena in timp ce oameni dragi mor nevinovati.

 4. Au câștigat mizeria asta, mai rămâne sa câștige războiul.

 5. Eurovision = mascarada politicianista , nimic altceva !
  Până și „idiologul” Draggy se screme sa contracareze ironiile la adresa acestui jalnic concurs ….

 6. se imbata cu apa rece Putea fi si finala cm fotbal ca o cistigau si pe aia