G4Media.ro

Reacția lui Traian Băsescu după condamnarea Elenei Udrea: Femeia asta nu a…

Reacția lui Traian Băsescu după condamnarea Elenei Udrea: Femeia asta nu a primit geanta cu bani și nici nu a făcut abuz în serviciu; are calea revizuirii sentinței

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, luni, că a primit condamnarea Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute” cu foarte mare părere de rău şi i-a recomandat acesteia să se apere, având calea revizuirii sentinţei, potrivit Agerpres.

Întrebat cum a primit sentinţa, Băsescu a răspuns: „Cu foarte mare părere de rău care pleacă din convingerea că femeia asta nici nu a primit geanta cu bani şi nici nu a făcut un abuz în serviciu atâta timp cât nu are o semnătură pe un document de achiziţii sau ceva”.

Liderul PMP a amintit că Elena Udrea are calea revizuirii sentinţei.

„Cred că are calea revizuirii, să-şi pună avocaţii să strângă documentele, să le spună şi să ceară revizuirea sentinţei”, a adăugat Băsescu.

El a precizat că şi el a dorit organizarea Galei Bute.

„A fost o hotărâre a Guvernului. Îmi pare rău, şi eu am vrut să se facă Gala Bute. Nu am fost unul care să spună să nu boxeze campionul mondial Bute în România. A avut avizul ministrului Justiţiei”, a mai spus fostul şef de stat.

Acesta a menţionat că a vorbit deja cu Elena Udrea.

„Îi recomand să se apere. Ce va face, decide ea. Am şi vorbit (cu Elena Udrea – n.r.). Nu-i bună (starea ei- n.r.), ştiu asta de la fratele meu când a fost condamnat cum s-a simţit”, a afirmat Traian Băsescu.

Întrebat dacă este o zi grea pentru el, Băsescu a răspuns: „Pentru mine e grea cu partidul. Sigur că îmi pare rău şi pentru Elena Udrea, de bună seamă îmi pare rău”.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a condamnat-o marţi pe Elena Udrea la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia este definitivă. Elena Udrea se află acum în Costa Rica, unde a cerut statutul de refugiat. Înalta Curte a respins apelul lui Udrea și a menținut condamnările din primă instanţă, când fostul ministru al Dezvoltării și cel mai apropiat colaborator al lui Traian Băsescu a fost condamnată la șase ani de închisoare, precum și la plata a aproape 3 milioane de euro despăgubiri.

Foto: Traian Băsescu și Elena Udrea (Sursa: Facebook)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

 1. toti o apa si-un pamant…
  base putea sa fie inteligent si sa TACA!

 2. Frate de unde are ea 700 000 de euro daca nu e vinovata???

 3. Un adevarat Kill Bill al politicii autohtone dupa cum frumos o caracteriza vajnica aparatoare a statului de drept Raluca Turcan,care acum face spume la decizia CCR.
  Viata cateodata iti da o lectie usturatoare!

 4. ”Marele” Dus nu mai stie ce e coruptia ! Stia doar cu steagul in spate, cand melodia era la moda ! Din prestatia Lui, demna de ultimul gunoi , inteleg acum ca atunci cand striga la corupti de la Cotroceni, o facea doar ca sa faca loc protejatilor Lui la prada din coruptie la care avea licenta doar anumite lichele comunistoido-securistoide ! Ce dracu sa conteste daca 4 din 8 acuzati au recunoscut acuzatiile? Cum sa faci pe prostul si sa invoci faptul ca a fost finantat meciul cand acuzatia a fost spaga legata de meci ? Crezi ca nu platesti ca ne-ai batjocotit in mai multe moduri decat coruptii celebrii : cand acuzai coruptia (celorlalti) in timp ce te infruptai din ea, ca ai dus la Cotroceni asa o petarda spurcandu-l , ca te folosesti selectiv acum de prerogativele, influenta, informatiile pe care le-ai primit ca Presedinte ca sa-ti scapi protejata dar si fica imbarligata cu japita in urmatorul dosar si ala cu final asteptat ca si asta !!

 5. „femeia asta nici nu a primit geanta cu bani ” – mirare mare !
  „femeia asta” a respectat faimosul sfat dat de Basescu tinerilor la Scoala de vara a PDL: „nu puneti niciodata mana pe bani” si totusi merge la bulau (nota bene: perversul nu a spus „nu luati nimic”)

  groaznica lumea in care traim – nu mai poti sa faci si tu un smen cu ricoseu dublu, ca hop, problema