G4Media.ro

Reacția lui Ștefan Mandachi: Dețin 70 restaurante. Nici să fiu Superman nu…

Reacția lui Ștefan Mandachi: Dețin 70 restaurante. Nici să fiu Superman nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi

Omul de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi a transmis imediat o reacție, după ce G4Media a publicat informația că într-un local de-al său, din municipiul Suceava, ar fi avut loc o nuntă cu aproxmativ 200 de persoane. Ulterior, reprezentanții hotelului au transmis că nu a fost o nuntă, ci era vorba despre 132 de membri ai bisericii penticostale care luau masa în restaurant (29% din capacitatea restaurantului).

Mandachi susține că sâmbătă, când a avut loc evenimentul, el era în drum spre Olanda. Omul de afaceri a subliniat că nu are cum să fie la curent cu modul în care sunt gestionate toate localurile pe care le deține și condamnă faptul că informația a fost mediatizată, făcându-i rău „în mod gratuit”.

„Deoarece am citit pe net o știre care mă vizează (deși sunt complet nevinovat) țin să clarific pe scurt:

 • Dețin 70 restaurante. Nici să fiu SUPERMAN nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi. Este logic că la un asemenea nivel să deleg managementul.  De pildă,  astăzi eram în drum spre Olanda.
 • Încă de acum 12 luni, am dat o DISPOZIȚIE SPECIALĂ, NENEGOCIABILĂ, ABSOLUTĂ: nu încălcați nicio prevedere legală anti-covid19 și așteptați AVIZUL ȘI SEMNĂTURA AVOCATULUI! Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fără să stau la negociere cu vreun client. Răspunsul este clasic: în toate saloanelele companiei nu se organizează evenimente! PUNCT.
 • Întrucât toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la începutul pandemiei și până la prezenta postare am făcut toate demersurile care m-am transformat într-un susținător înrăit al tuturor formelor de luptă împotriva Covid19. Pe hotelurile și restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FĂRĂ MASCĂ și fără respectarea draconică a tuturor măsurilor de protecție! Ba chiar oferim și premii salariaților care respectă măsurile anti-covid.
 • Ce măsuri iau dacă se încalcă regula? Foarte simplu, CA ȘI ÎN CAZUL DE FAȚĂ: dacă se demonstrează că au încălcat legea, VA FI DEMISĂ ÎNTREAGA ECHIPĂ FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE. Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vânzări, management, operațional, juridic.
 • Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare.
 • Totuși, mi se pare incorect să arunci o știre neverificată care poate să facă rău în mod gratuit”.

a scris Mandachi pe contul său de Facebook.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Sa inteleg ca administratorul unui restaurant trece peste ordinul patronului si face nunti de capul lui in local? Mai degraba, avand in vedere ca nu scrie nimic in text despre tragerea la raspundere a celui vinovat, e vorba de o intelegere tacita: oficial, respectam legea, neoficial, bagati nunti, nene, ca dam faliment!

  • Citez din text:
   „Ce măsuri iau dacă se încalcă regula? Foarte simplu, CA ȘI ÎN CAZUL DE FAȚĂ: dacă se demonstrează că au încălcat legea, VA FI DEMISĂ ÎNTREAGA ECHIPĂ FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE….”

 2. Nu tin cu patronii din acest sistem dar trebuie și ei cumva să se mențină, să își țină angajații să îi plătească. Patronii sigur au cu ce trai au pus la dos mult , dar angajații nu au nimic la saltea și trebuie să își hrănească familiile .

 3. Patriot vopsit si mincinos. Sa i fie rusine!
  Are calurati si retorica de politician…reclama si a facut, curand in parlament!

 4. Dacă venea cu scuze poate îl mai credea cineva. Ipocrit și mincinos! La Fast-food se poate face nunta? Are un singur hotel.. in rest tarabe cu shaworma… pana la 70 🙁

  • 👍 Ne ia de prosti. Are un singur restaurant unde se pot organiza evenimente cu 200 de persoane. Era imposibil ca festivitatea sa se tina fără știrea lui. Pun pariu ca mirii ii erau prieteni/rude. Patriotul nu anticipează ce pierderi financiare va avea după acesta decizie de a organiza paranghelii. Crede ca a scăpat cu o amenda. Ce mult se înșală.

 5. Adică un angajat a hotărât să încalce legea de la sine putere fără știrea patronului?
  Așa ceva! Văd că nu ați scris că îl dați afară pe „nenorocit” si v-ați bășicat pe g4media că a prezentat evenimentul.

 6. Coane Mandachi, dacă managerii au facut bairam fără știința ta și au încălcat regulile, trebuie să-i sancționezi. Dacă nu, toată retorica ta de la începutul Covid-19 a fost in zadar .

 7. #sieu vreau ca toti #rezistii sa isi ia amenda de la guwernul pe care l-au votat. Este superb.

 8. Are probabil 69 de restaurante tip fastfood si un hotel, cam greu sa le confunzi. Fiecare face ce vrea si considera important este sa existe autoritati care sa sanctioneze si eu cred ca pana acum acestea au lipsit si de asta si-au permis sa faca astfel de evenimente. Legat de restaurante problema lor este ca statul le da o parte din cat declarau nu la veniturile lor reale si de asta sunt disperati acum. Stiti ce scrie pe bon indiferent de ce comanzi: mancare gatita.

 9. Un smecheras parvenit care se crede buricul pamantului.In realitate unul dintre miile de evazionisti fiscali din țara asta,un ipocrit fara seaman un pseudopatriot.Hai sictir,bai Mandachi!

  • 👍🏻👍🏻👍🏻
   Nici că se putea mai bine zis. O japiță manelistă, ridicată pe furăciunile maică-sii,erijat in mare om de afaceri și filantrop.

 10. Execuție publica 😁. . Ce repede se mai schimba opinia publicului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.