G4Media.ro

Reacția liderului USR după ce s-a clasat dosarul în cazul falimentelor City…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Reacția liderului USR după ce s-a clasat dosarul în cazul falimentelor City Insurance: „Mașina de spălat grangurii puterii Marius Voineag a livrat și de data asta”

Potrivit președintelui USR, Cătălin Drulă, decizia DNA, condusă de Marius Voineag, de a clasa dosarul care viza conducerea ASF în cazul falimentelor City Insurance și Euroins este un gest prin care se ”păzește piața de asigurări”.

„Mașina de spălat grangurii puterii Marius Voineag a livrat și de data asta. În timp ce ASF, care ar fi trebuit să păzească piața de asigurări, continuă să adune salarii de zeci de mii de euro, românii sunt lăsați să plătească factura pentru falimentele care depășesc un miliard de euro.

ASF s-a comportat tot timpul ca un complice la tunul de proporții dat statului român. Unde au fost măsurile preventive? De ce a închis ochii la schema piramidală pusă la cale de firma în spatele căreia s-a aflat cumnatul lui Adrian Năstase? Responsabilul pentru haosul creat, PNL-istul Nicu Marcu, a încasat 43.178 de lei pe lună, fără prime, în timp ce polițele de asigurări i-au sărăcit și mai mult pe români.

Marius Voineag a mai scăpat un PNL-ist de dosar. De data aceasta, PNL-istul care ne-a crescut RCA. Așa arată România sub bocancul lui Klaus Iohannis – PSD-PNL”, susține Cătălin Drulă.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. DNA a devenit pudelul de serviciu al partidului-stat-unic (PSD-PNL-UDMR) care inventează procese împotriva opoziției pro-europene și spală afacerilor Partidul-Stat-Unic și ale rușilor (AUR-SOS)!
    PNA-ul lui Năstase era mai bun, imi dadea o urmă de speranță chiar și cand aresta nașii de pe terenurile de navetiști! DNA-ul actual … 🤮🤮🤮

  2. Mai bine justiția s-ar ocupa doar de prejudicii, furturi, înșelătorii de până la 5000 euro. Oricum doar astea se pedepsesc cu închisoare cu executare.

  3. Ăștia n-au nevoie să pună mâna pe Justiție. Au pus laba pe procurori. Ce nu trimite procurorul în judecată, instanța nu judecă. Simplu ca Ciucă+Ciolacu=0 barat.

  4. Voineag este marioneta mafiei.