G4Media.ro

Raul Ambruş, după alegerile cu scandal la PNL Timişoara: Şedinta a îndeplinit…

Raul Ambruş, după alegerile cu scandal la PNL Timişoara: Şedinta a îndeplinit toate condiţiile statutare privind desfăşurarea lucrărilor, cvorumul a fost întrunit

Preşedintele ales după şedinţa cu scandal de la PNL Timişoara, Raul Ambruş, a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că şedinţa a îndeplinit toate condiţiile statutare şi că a fost întrunit cvorumul.

”În urma alegerilor din cadrul CCL PNL Timişoara, după respectarea tuturor paşilor statutari, comisia de numărare, a prezentat următoarele rezultate: Preşedinte: Ambruş Raul; Prim-vicepreşedinte: Diaconu Dan, Radu Adrian; Vicepreşedinţi: Colhon Adrian, Mariş Daniela Mirela, Miclăuş Cristian Daniel, Telteu Mirel, Nastasiu Mihai, Panici Caiţa, Sîrbu Nicuşor Alin, Valcovici Mihaela; Membrii birou: Dobrescu Raluca, Doţ Octavian Viorel, Faur Adrian Constantin, Grosariu Adina Ramona, Iacobici Sorin Vasile, Mateuţ Ioan Alexandru, Onofrei Mihnea, Păun Nicoleta, Pavlovici Cosmin, Pîrva Cantemir, Munteanu Adina Mihaela, Gheroghe Rareş Gelu, Dragomir Claudiu, Hotico Livian, Christodorescu Ruxandra; Trezorier: Şerpe Emil”, a scris Ambruş pe pagina sa de Facebook.

Raul Ambruş a mai arătat că şedinţa a fost una statutară.

”Mulţumesc tuturor membrilor, pentru prezenţa la CCL PNL Timişoara. Şedinţa a îndeplinit toate condiţiile statutare privind desfăşurarea lucrărilor, cvorumul a fost întrunit, iar şedinţa a urmat toţi paşii statutari de la început, până la sfârşit!”, a mai scris Ambruş.

Alegerile pentru conducerea PNL Timişoara au fost programate sâmbătă, însă taberele celor doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără, nu s-au înţeles din cauza numărului delegaţilor prezenţi. Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica a anunţat că suspendă alegerile şi a părăsit sala alături de susţinătorii lui Cosmin Tabără. În sală au rămas, totuşi, susţinătorii lui Raul Ambruş care au format o nouă comisie de alegeri şi astfel l-au ales pe Ambruş lider al PNL Timişoara.

Alin Nica a declarat ulterior că vor urma măsuri de sancţionare în filială, chiar excluderi din partid, după scandalul de la conferinţa de alegeri a PNL Timişoara. Nica a mai anunţat că va face şi plângeri penale după ce a dispărut inclusiv ştampila partidului şi a anunţat excluderi din PNL.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Raul Ambruș

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Pe cine interesează? Pe mine nu, de aceea nici n-am citit articolul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.