G4Media.ro

Rata de incidență COVID în București, aproape de 3 la mie

Rata de incidență COVID în București, aproape de 3 la mie

Rata de incidență COVID în București a coborât la 3,04 cazuri la o mie de locuitori în 14 zile, potrivit datelor publicate marți de Direcția de Sănătate Publică.

Când rata de incidență scade sub 3 la mie, școlile pot desfășura cursuri în format fizic indiferent de rata de vaccinare a personalului.

În 22 octombrie, în București se înregistra valoarea record a ratei de infectare, de 16,54 la mie. De atunci, rata de incidență a scăzut constant în Capitală.

Sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Aceasta este o veste cu adevarat proasta, pentru ca scade cotatia pe bursa la certificatele verzi si arbidol. Mai bine investeam in crypto.

  2. Iar maine va fi sub trei la mie. Si ce daca, certificatul e rege.

  3. Cui ii pasa? Restricțiile nu mai sunt legate de incidenta.

  4. Pentru ca s-au vaccinat intr-o luna jumatate aproape 9000 zilnic. Cei care sustin ca tari vaccinate peste 70% au cazuri multe sa se uite la statistica. Se imbolnavesc mediu-grav 90% persoane nevaccinate. Deci are o eficienta. Propaganda s-a ascuns mereu in spatele punctajului ca uite suntem vaccinati aproape toti si tot ne imbolnavim. In Romania probabil 2% sunt vaccinati fictiv, iar altii au trecut prin boala cu testele altora.