G4Media.ro

Răspuns halucinant al ministrului Cuc la întrebarea dacă a trimis la UE…

Răspuns halucinant al ministrului Cuc la întrebarea dacă a trimis la UE cererea de finanțare pentru un proiect major: ”Avem nevoie de români adevărați la Bruxelles”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat vineri șantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, și a refuzat să spună dacă a trimis la Comisia Europeană cererea de finanțare din fonduri UE pentru proiectul de infrastructură.

Când a fost întrebat prima dată, Cuc a spus că ”a avem nevoie de romani adevarati care sa fie la Bruxelles si nu de romani doar care sa boicoteze si sa spuna tot timpul ca Romania nu indeplineste anumite conditii ca sa poata accesa fonduri europene”, potrivit site-ului DeBraila.ro.

Ulterior, reporterii au revenit cu întrebarea, iar Răzvan Cuc a fost extrem de iritat și a spus că ”ne zbatem ca sa obtinem finantarea asa cum trebuie. Ea se va obtine”, potrivit DeBraila.ro.

Cuc a fost la Brăila împreună cu Narcis Neaga, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, dar și de președintele Organizației Județene PSD, senatorul Ion Rotaru.

În cele din urmă, Cuc a evitat sa spună clar dacă a trimis sau nu cererea de finanțare, criticând Comisia Europeana.

Răspunsul ministrului Cuc vine pe fondul politicii PSD de renunțare la fondurile europene pentru marile proiecte de infrastructură.

Foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Să țină legătura cu Tzoapa Grapini… român adevărat (adica hot sau complice la jaf, incult, politruc si impostor)

  • Oamenii ăștia sunt… ieșiți de pe traseul european…
   Nu fac nimic pentru Români…nu își fonduri europene…că nu au români ciumați că ei .. acolo la Bruxelles…
   Când vin alegerile Doamne?
   Sa ne scapi de ei?

  • Deci n-a trimis nici o cerere. Un golan P$D-ist, ce vreti de la ciuma rosie, ei nu stiu decat sa fure, sa insele, sa minta…..

 2. Sunt complet pe dinafară.
  Fac figurație de doi bani.
  Cu doua zile in urmă rupea contracte pe șantier.
  O demență.

 3. Hoți adevarați are prea mulți.

 4. Nu mergeţi la vot şi apoi vă daţi surprinşi că ajung hoţi la putere. Bizar.

  • 30% intentie de vot LSD-+ noul PSD + cel mai are ALDE ~= 40%
   Din restul de 60 % , jumate nu voteaza … deci ce o sa iasa ?

 5. Țapardel nu este o român bun cucule?

  • Pai cu toape analfabete ca tapardel si grapini,plus dracila ,nu pupam noi fonduri europene!Asta si vor hotii,fiindca nu pot fura din ele ,sa nu primeasca nimeni ! Nu pot primi spaga cat vor ,nu pot face licitatii fictive ,de aia nu vor sa faca „afaceri”decat cu arabii,cu turcii si chinezii!

 6. „refuzul” de a-ti indeplini sarcinile de serviciu=”abuz si/sau neglijenta in serviciu”!

 7. Cuc, să nu cumva să te luăm cu cuc cu tot

 8. Vin alegerile…Un CUC. stătea în nuc in cioc cu un ciubuc.S-a uscat nucul(PSD)…s-a dus și ciubucul!Aferim! Hai cu toții la vot.

 9. Vin

 10. In lipsa uni raspuns real, care i-ar fi pus sefii si pe el in dificultate , a dat acest raspuns ,. de nulist . Atata poate.Necazul este , ca vom continua sa ramanem far niciun Km . de autostrada.

 11. Acuma nah, e drept că avem nevoie de români adevărați la Bruxelles(nu încape vorbă despre genul AGrapini,Zoană, Severin,sau restul panaramelor psd), dar tot așa de adevărat este că avem nevoie de români inteligenți(și competenți) la guvernare, în țară, ceea ce nu este cazul cucului ajuns ministru pentru a doua oară!

 12. Well, well,(după cum se zice în Teleorman) nu înseamnă că dacă porți vestă reflectorizantă portocalie(să nu o confundăm cu vesta galbenă) ești și un ministru al transporturilor priceput.
  Corina cea Creață a tot cântat „banii mei,banii mei, hai Dăncilo ca să-i iei” dar degeaba. Dăncila nu și nu. Acuma ce să înțelegem din cântarea cucului ? Că CC nu e româncă ? Că Dăncila e proastă (Doamne ferește)? Sau că banii europeni oricât te zbați, nu-i poți fura , că LCK nu te va lăsa !?

 13. Hi hi…ziceți că Cucu s-a iritat ? Poate de la ceva cotori de pene, rămași de la guvernarea gălățeanului care a făcut infarct.

 14. Cucule pasare sura, ti-as lua banii din salariu de la gura, ca esti doar de umplutura, mai obraznicatura! Va veni vremea rafuielii, ordinarilor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.