G4Media.ro

Rareș Bogdan, despre proteste: ”N-au ieșit de fericiți în stradă” / „Nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareș Bogdan, despre proteste: ”N-au ieșit de fericiți în stradă” / „Nu avea de ce să intervină Iohannis”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan a declarat duminică seară, la emisiunea Briefing, de la Digi24, despre protestele transportatorilor și fermierilor, că „nu este o criză care să nu poată fi gestionată de către merituosul guvern român”, adăugând că nu avea de ce să intervină președintele Klaus Iohannis. El a mai explicat că, până acum, „cele două partide, PNL și PSD, au înțeles doleanțele oamenilor și încearcă să rezolve aceste probleme prin dialog

„Păi suntem vaccinați, majori, nu e o criză care să nu poată fi gestionată de către merituosul guvern român. Dacă nu ne descurcăm o să intervină și Klaus Iohannis. Până acum eu zic că ne descurcăm. Am venit cu o mulțime de soluții. O parte din problemele lor le-am înțeles, sunt reale, n-au ieșit de fericiți în stradă. Nimeni nu poate să spună că Guvernul nu a fost deschis și că nu a rezolvat o parte din revendicări. Deocamdată, până la această oră, eu zic că Guvernul României, cele două partide, PNL și PSD, au înțeles doleanțele oamenilor și încearcă să rezolve aceste probleme prin dialog, stând de vorbă cu reprezentanții celor care sunt în stradă”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Rareș Bogdan spune că dialogul rezolvă o bună parte din probleme De asemenea, el a mai adăugat că speră să îi poată ajuta pe oameni, să fie blocată vânzarea de cereale la negru pe piața din România. „Le putem rezolva pe toate și să ne semnaleze tot ce nu funcționează. Dialogul rezolvă o bună parte din probleme. Doar trebuie să știm de unde să luăm banii, nu problema banilor e în societatea modernă de azi. Trebuie să le spunem românilor că subvențiile pentru agricultură au fost de 2,3 miliarde și 700 de milioane subvenții guvernamentale. Degeaba înjurăm Bruxelles-ul, pentru că fără acești bani intram în faliment”, a mai spus el.

De asemenea, a explicat că banii trebuie chivernisiți și că trebuie să ajutăm investițiile pentru a aduce mai mulți bani.

„Problema cea mai mare este că ne este frică să luăm măsuri pe instituții care sunt supraîncărcate din punctul de vedere al personalului, care sunt ineficiente, pe agenții care funcționează pe venituri uriașe și nu recunoaștem aceste lucruri. Soluția nu e introducerea de taxe și impozite noi și mă bucur că Guvernul a înțeles că este vital să introducem, inclusiv în legea bugetului de stat, necreșterea de taxe, pentru că afectează mediul privat și acumularea de bani la buget”, a mai spus Rareș Bogdan la Digi24.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Iar și iar aceleași ieșiri necontrolate și mincinoase menite doar întru preamărire personală, periat de șefi și indus în eroare auditor.

  2. Începe să aducă tot mai mult cu Goebbels…