G4Media.ro

Rareș Bogdan, despre pragul pe abuzul în serviciu: ”Tocmai am speriat Bruxelles!…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareș Bogdan, despre pragul pe abuzul în serviciu: ”Tocmai am speriat Bruxelles! Tocmai ne-am speriat cetățenii/ A fost o ședință a coaliției în format restrâns, decizia a fost luată la presiunea unora”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a criticat decizia coaliției de guvernare de a impune un prag de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu spunând că a fost întrebat la Bruxelles despre ce se întâmplă în România.

Bogdan a mai amintit că a participat la protestele din Piața Victoriei din ianuarie 2017, atunci când românii manifestau în număr foarte mare împotriva Ordonanței 13, înaintată de ministrul de Justiție PSD de la vremea aceea, Florin Iordache.

 • ”Faptul că s-a luat o decizie, că colegii mei nu s-au informat bine în camera superioară… Aici nu vorbim doar de similitudini cu un moment trist pentru România (…) Într-o ședință a coaliției restrânsă, fără cei cinci politicieni de la fiecare partid a fost invitat ministrul Justiției. Nu mă uit acum cine a făcut propunerea… Tocmai s-a reinventat o temă… tocmai am speriat Bruxelles, tocmai ne-am speriat cetățenii… M-au întrebat vreo 5-6 (la Bruxelles, n.red.). România trebuie să discute de investiții, de PNRR. (…) Dacă nu aș fi participat la acele demonstrații (din 2017, n.red.), dacă nu aduceam acel plus, dacă nu primeam mii de mesaje… Când iei o decizie comunici, vorbești (…) Cred că a fost luată la presiunea unora sau altora. Presiunile au venit foarte încurcat și încâlcit. Primarii sunt cei mai puțini vinovați, nu așteaptă decât investiții”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. 🤢🤮 Cum s-or suporta când se uită in oglindă? Cum i-or vota prostimea, cum n-or vedea prin ei?

 2. Eh, doar psihologia negocierii. Pluseaza cu sume fanteziste ca sa aiba de unde cobora la pragul dorit, undeva la cateva zeci de mii.

 3. Multumesc, ca de obicei, doar n-o sa publicati „aiureli” ! Cred ca nietzsche macar numele Daedalus nu mai trece de „filtru”. Decebalus va place?

 4. Cine va mai vota hydra asta …s-ajungă-n rai a doua zi !

 5. Țuști si farseorul ăsta ,doar pt.o poză mai spălată în media.Lasă-ne și pleacă din politica atăt de lucrativă pt.persoana matale.

 6. In toata aceasta tevatura, nu am auzit vocile a doi Prezidenti: cel al Tarii (care înca nu este ES Dl Europarlamentar) si cea a Senatului (care înca nu este Prezidenta Tarii si nietzsche nu o fi votat în acea unanimitate coalitionala senatoriala). Bre, prosti ne mai credeti (si aveti dreptate)! Oricum, am senzatia ca ES Dl Ministru al justitiei este o târa pe „lopatica de strâns….”, pe româneste „faras”.

 7. Constat ca un comentariu de genul „Propunerea a venit de la măta…” a trecut de filtru fara hopuri si hârtoape în timp ce , pe aceeasi tema, al meu „asteapta moderarea”, probabil pentru ca vocabularul utilizat nu corespunde „standardelor” onor Directiei Presei de la prezenta publicatie care sunt deosebit de stricte. Sunt curios daca asta va fi publicat, da’ o sa-mi treaca repede.

 8. Așa este, PNL a devenit ceva de speriat, nu mai e de glumă!

 9. Bandiții, tocmai ne-au demonstrat că au majoritate în parlament și în guvern, dar și că trăiesc în bula lor infracțională, scuipând pe voturile în baza cărora au ajuns pe grămada publică – din care pot suge pe săturate, fără a respecta rigorile legilor, ca orice cetățean de rând.
  Mi-am încălzit palmele pentru următoarele runde de vot!
  Ce mizerabili!

 10. Dacă l-au cocoloșit pe hoțul cu doctorat din vârful ”trebii” – cu ajutorul unui ”șpăgial” pensionat deja, fără să existe o reacție publică serioasă, dacă l-au cocoloșit pe celălalt bandit-doctor – dovedit și ăla, de ce nu ar încerca să ajute și restul haitei la furt de voie, că tot nu zice votantul nimic?!