G4Media.ro

Radu Mihaiu, candidatul USR la Primăria Sectorului 2, reclamă că voturi valabile…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Radu Mihaiu, candidatul USR la Primăria Sectorului 2, reclamă că voturi valabile au fost anulate – FOTO / „La Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din București” / „Am un mesaj pentru PSD: NU scăpați de matematică, nenorociților!”

Radu Mihaiu, candidatul USR pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2, reclamă că voturi valabile au fost anulate și subliniază că la Sectorul 2 se înregistrează „cea mai mare pondere de voturi nule din București”.

Mihaiu postează fotografii cu buletine cu voturi valabile care ar fi fost anulate.

„Voi vedeți ștampila cu votat? Ei bine, comisia nu a văzut-o. E doar un exemplu din zecile de voturi recuperate cu mari eforturi. Și pe care majoritatea PSDistă din BES l-a respins din disperare. Nici ei nu au observat ștampila pusă de unul dintre voi”, a afirmat Mihaiu.

El susține că „în sacii închiși sunt anulate mii. Pentru că întâmplător sau nu la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din București”.

„5 ca acesta din poză dacă sunt pe fiecare secție și vorbim de peste 1000 de voturi corect exprimate băgate sub preș.

Zilele acestea am cerut calm o numărare transparentă și corectă, însă deja mi-a cam sărit muștarul.
Am un mesaj pentru PSD: NU scăpați de matematică, nenorociților! Verificăm sistematic tot votul”, încheie Radu Mihaiu.

Ar putea fi o imagine cu cotor de bilet şi text care spune „ALIANTA ILEC ILECTORALA PSD PNL र PSD PNL ALIANTA DREAPTA UNTAUSR- KINITAUSR-PMP PMP- FORTA.DREPTEI HOPINCA HOPINCĂRARESPSD R ARES PSD USR. PMP POBITA MnHAU RADU-NICOLAE JSR PARTIDULS S.O.S. ROMANIA RO PARTIDEL REINNOIM PROTECTO EUROPEAN AL ROMANIEI BUGHTU IOLANDA-IUMINTRA UMINITA reper GOLGOTIU ANDREI-GABRIEI”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nenorociti, dar multi….
    Practic, la alegerile astea, partidul stat a decis sa puna mana cu orice pret pe primariile cu scoruri stranse, gen S1 si S2.