G4Media.ro

Radu Mihaiu anunță că situația furnizării căldurii și apei calde în Sectorul…

Radu Mihaiu anunță că situația furnizării căldurii și apei calde în Sectorul 2 este ”foarte grea” și că vor mai exista probleme

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că situaţia privind furnizarea de apă caldă şi căldură este una foarte grea, iar probleme vor mai fi o perioadă, până când conductele vor fi reparate „serios”.

 • „Ştiu că nu este apă caldă. Ştiu că nu este căldură. Ştiu că, deşi a venit primăvara, încă e frig şi că pentru a face baie/duş, suntem nevoiţi să încălzim apa. Da, ştiu că, deşi responsabilitatea încălzirii este la primăria generală, acest lucru nu ne încălzeşte pe niciunul din cetăţenii sectorului 2. Ştiu că degeaba vă spun despre avaria de la CET Sud, că se aşteaptă soluţii, nu doar prezentarea problemelor. Ştiu că cel mai simplu ar fi să tac din gură referitor la această problemă, pe care, în mod obiectiv, nu am cum s-o rezolv, pentru că nu am nicio atribuţie şi nicio pârghie”, a scris Mihaiu, duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

Edilul precizează că situaţia este una „foarte grea”, iar după remedierea acestei noi avarii se va merge din nou „pe perfuzii”, până când reţelele de distribuţie vor fi reparate corespunzător.

 • „Sunt însă dator faţă de voi să vă spun adevărul: situaţia este foarte grea. La CET Sud temperaturile cresc uşor. Mare parte din problemele din sectorul 3 s-au rezolvat, dar în sectorul 2 încă sunt probleme (pentru că se află mai departe faţă de CET şi noi nu avem un CET al nostru). Săptămâna asta s-a pus accentul pe apă caldă, pentru că a fost mai cald afară, iar ieri şi azi s-a încercat şi puţină căldură. În Titan, Vitan, Pantelimon a fost ceva, dar în Colentina aproape deloc. Se încearcă suplimentarea cu agent termic de la alte CET-uri, dar şi acelea sunt aproape de maxim. Sunt oameni care muncesc mult să repare ceea ce nu s-a făcut anul trecut şi asta nu se va rezolva peste noapte. Oricât de greu ar fi, am promis, ca politician, că voi fi onest. Şi asta e situaţia onestă: vom mai avea un timp probleme. Vom trece peste această nouă avarie cât se poate de repede. Apoi vom funcţiona din nou pe perfuzii, până când primăria generală va reuşi să repare serios ţevile neglijate atâta timp”, spune primarul Sectorului 2.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Și n 3 la fel spunei derbedeului de plicușor ban să înceapă schimbarea conductelor că mâine, poimâine vine iarna, când are de gând să înceapă treaba el salvează maghernițe pe icoanei

  • Mnoh si daca o incepe de-odata cu „Fierea” ta, ce-o sa faci?

  • Auzi boss, stii ce face duamna cand tu te plangi ca nu ai apa calda si caldura? Se scarpină la mâncărime si nici macar o secunda nu-i pasa de tine sau de cei care sufera. Dar cum ii sta bine romanului mandru, in ruptul capului nu recunosti ca aleasa inimii tale si de pe buletinul de vot e mult mai vinovata de situatia actuala decat nesimtitii astia care au uitat ce au promis in campania electorala.

 2. „Radu Mihaiu spune că situaţia privind furnizarea de apă caldă şi căldură este una foarte grea”

  Acesta este un eufemism. În Colentina nu există apă caldă și căldură, de fapt.

  Dacă sectoarele celelate, inclusiv 3, și-au rezolvat problemele cu agentul termic, propun să desființăm sectorul 2 și să fie alocate imobilele din acest sector sectoarelor 1 și 3.

  • Daca tot suntem la rubrica propuneri, ce-ar fi ca atot-primarul Ontanu sa dea averea capatata in ultimii 15 ani pentru reparatii si sa traiasca si dansul la 2 camere ca tot poporul muncitor macar vreo 4 ani. Trece propunerea?

  • „In 2009, Onțanu defended his PhD thesis titled „The Management of Protecting Critical Infrastructure” at the National Intelligence Academy under the supervision of Gabriel Oprea, a personal friend”
   Pai ce-ati facut ma baietzi maaaa….?!? Critical Infrastructure nu se refera la terenuri, stiati?

 3. Mai bine termină pasajul de la dna Ghica că de căldură trebuie să se ocupe crețul că a promis că înlocuiește magistralele, până acum nimic poate la pulivar

  • Așa e măi revoltatule, Nicușor e de vină că n-a reparat in cîteva luni ce au furat ai tăi în atîția ani.
   N-a reparat încă. Pentru că de început a început.

 4. Mai bine termină pasajul de la dna Ghica că de căldură trebuie să se ocupe crețul că a promis că înlocuiește magistralele, până acum nimic poate la p ulivar

  • Auzi ba pupinspetistule, daca mai era Ceausescu sa vezi ce bagai tu la pasajul ala duminica…. stii vorba aia „ca migu”.. cu galeata si tarnacopul bagai. Si erai mucless.

 5. Desfiintati acesta panarama comunista centralizata. Nu mai peticiti monstrul. Mai bine veniti cu solutii pentru individualizarea incalzirii si a producerii de apa calda pentru simplitate si independenta a confortului.

 6. Nicusor e cel mai bun primar, ne da apa calda si caldura la diacretie, sa moara pesedistii si duamna de ciuda.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.