G4Media.ro

Rabla pentru Electrocasnice se relansează în decembrie, cu un buget de 34…

Rabla pentru Electrocasnice se relansează în decembrie, cu un buget de 34 de milioane de lei

Programul Rabla pentru Electrocasnice se relansează în luna decembrie, urmând să aibă un buget de 34 de milioane de lei, a anunțat ministrul Mediului Barna Tanczos.

„Rabla Electrocasnice continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători. În luna decembrie vom avea o nouă sesiune, din fondurile care ne-au rămas la dispoziție, de 34 milioane de lei. Practic vom avea aceleași condiții de înscriere în program, de creare a conturilor pentru persoanele care nu au participat în prima sesiune și de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetățeni”, a spus ministrul Barna Tanczos.

El a amintit de derularea programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, care au pornit în acest an cu bugete majorate față de anul trecut și care pe parcursul anului au fost de asemenea suplimentate. „Am ajuns la 640 milioane de lei pentru Rabla Clasic, față de 400 de milioane anul trecut, și la 600 de milioane la Rabla Plus, față de 200 de milioane anul trecut. Sunt mii de cereri care ajung la AFM, care au pus la încercare capacitatea administrativă a instituției”, a spus Tanczos.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter