G4Media.ro

Rabla pentru electrocasnice 2021 debutează astăzi, la ora 10:00. Tot ce trebuie…

Rabla pentru electrocasnice 2021 debutează astăzi, la ora 10:00. Tot ce trebuie să știi

Programul „Rabla pentru electrocasnice” sesiunea 2021 va debuta vineri, începând de la ora 10:00, iar persoanele fizice vor avea la dispoziție o săptămână pentru a se înscrie în program, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

La sesiunea din acest an, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată beneficia de oportunitatea de a se înscrie şi de a obţine unul sau mai multe vouchere.

Șapte zile pentru înscriere

Începând cu data de 14 mai, beneficiarii vor avea la dispoziţie şapte zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică dedicată. Contul de utilizator este un element de noutate al acestei ediţii a programului şi permite atât selecţia voucherelor, cât şi urmărirea statusului acestora.

Înscrierea solicitanţilor în Program constă în crearea contului de utilizator, pentru care se introduc următoarele date: nume, prenume, localitate şi judeţ, cod numeric personal (CNP), adresa de e-mail şi numărul de telefon valid.

Beneficiarul are obligaţia de a încărca CI/BI şi declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM până la momentul utilizării voucherului.

Valabilitatea voucherelor este de 15 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Etapele de selecție:

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. La ce a ajuns jurnalismul:vorbesc intr-una despre o „aplicatie informatica” si nu spun daca este online sau offline si nu dau niciun link daca e online.Dau toate informatiile posibile in afara de aia esentiala anume UNDE NAIBA INTRI????
  „Tot ce trebuie să știi ” despre aia care scriu articolele astea inutile,inclusiv aia pe Economedia.

  • Exact la asta ma gandeam si eu.

  • Exact! O știre de toată jena. În plus, nu se sesizează nimeni ca emag și altex au crescut preturile semnificativ la toate produsele. Dar presa doarme, publica doar comunicate…

 2. Pe cine subventionam mai exact, ca viitoarele achizitii nu sunt made in Romania…nici macar asamblate aici…

  Apropo de politica de stat legat de rablele de prin Europa:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Made_in_China_2025

 3. Am intrat la 10.11 si tot astept procesarea documentelor, codul fiind valabil 120 min.

  • Si eu astept sa pot genera un voucher, dar nu functioneaza. Am incercat la toate orele posibile si-mi spune ca este indisponibil … nu pot sa cred ca este atat de aglomerat la orice ora din zi. A trecut deja o zi jumatate.

  • Valabilitatea codului este pentru autentificare ,si atât .

 4. De ieri până astăzi 200 Ron crescut prețul una din firmele mari . Deci voucher pentru vânzători . Câștigă tot ei.

 5. Am incercat sa ma inscriu si ma omoara cu parola ca trebuie sa contina o fraza dintr-un roman etc.

 6. Eu consider că-i o mare bătaie de joc; nici după multe ore nu am primit acel cod.
  Acest program, vrea să-i ajute pe cine?
  De ce nu sunt ajutați producătorii români, iar despre creșterea prețurilor ce spuneți?

 7. Completez mereu formularul și nu primesc acel cod-Răspunde juridic cineva de aceste inadvertente?Clientul nostru … dar nu in 2021.

 8. După eșecul din toamna 2020 , în sfârșit au pornit programul in 14 mai 2021 , care ce credeți ?….nu funcționează. Pe tot felul de forumuri găsim aceleași postări , ori nu se trimite SMS cu acel cod, ori nu se încarcă doc în aplicație, ori nu se generează voucher …
  In concluzie , nu poți decât să intri la bănuiala că e o mare făcătură , o prosteală

 9. Eu am incercat de vreo treizeci de ori in 3 zile. Nu reusesc sa- mi creez contul. Dupa ce introduc toate datele , dau click pe „Creeaza un cont nou” pentru a primi sms cu codul, astept si dupa vreo 2 minute imi spune : „Confirmarea a expirat . Bifati din nou caseta de selectare”.
  Ori este prea solicitat programul , ori nu functioneaza. Am incercat la ore difertite chiar si dupa ora 24 si degeaba.

 10. Să înțeleg că pentru a cumpăra o tabletă prin acest program, trebuie să dau la schimb un PC, aspirator, mașină de spălat rufe/vase, frigider…?! Sau poate am înțeles greșit…
  Aș fi recunoscător dacă mi-ar răspunde cineva.

 11. PENTRU COMB.FRIGORIFICA CAND PRIMESC VOUCHER?

 12. Parola trebuie sa conțină minim 8 caractere Ex 8aA66?83

 13. Nu se specifica mărimea în MB a documentelor, formatul documentelor JPG, pdf. La mine pe telefon scanarea documentelor este în așteptare de 3 zile, cerem demisia de urgenta a ministrului mediului pentru incompetenta celor care au realizat programul de înscriere. Sa fa fie rușine, am sunat la mediu astăzi pe parcursul mai multor ore fără a răspunde cineva. INCOMPETENTILOR

 14. Nu se specifica mărimea în MB a documentelor, formatul documentelor JPG, pdf. La mine pe telefon scanarea documentelor este în așteptare de 3 zile, cerem demisia de urgenta a ministrului mediului pentru incompetenta celor care au realizat programul de înscriere. Sa fa fie rușine, am sunat la mediu astăzi pe parcursul mai multor ore fără a răspunde cineva. INCOMPETENTILOR

 15. De vineri incerc sa imi fac cont, de fapt cont am facut dar nu il pot accesa spune ca nu e buna parola sau adresa de email , dau sa resetez parola imi trimite un sms cu un link de resetare parola, la telefonul asociat mailului si dau pe link aleg alta parola dupa care spune ca nu e bun codul sau adresa de email. Incompetentilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. Salutare; sa va înarmați cu răbdare și la crearea contului și la așteptarea “documente in procesare”…durează 1-2zile; cât despre obținerea voucher-ului nicio șansa, am încercat de zeci de ori de 2 zile….:(…..mi-e frica sa nu fie “aranjate” orele și marii retaileri sa ocupe tot…

 17. Atenție, vaucerele se pot genera începind cu ziua de vineri în trei etape, mașini de spalat-1, televizoare-2, leptopuri-3