G4Media.ro

PSD Iași anunţă venirea în partid a unui primar de la PMP…

sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

PSD Iași anunţă venirea în partid a unui primar de la PMP şi un altul de la USR / ”Ne consolidăm echipa, uşile noastre fiind în permanent deschis”

Primarul PMP de la Gorban şi edilul USR de la Mirceşti vor candida pe listele PSD, au anunţat duminică social-democraţii ieşeni, surse politice precizând pentru News.ro că PSD se află în negocieri şi cu alţi primari din judeţul Iaşi.

Liderul filialei judeţene PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, a precizat duminică, într-un comunicat de presă, că primarul de la Gorban, Silviu Isari, membru PMP, şi edilul comunei Mirceşti, Leon Bălteanu, ales pe listele USR, vor candida pe listele PSD la alegerile viitoare, transmite News.ro.

De asemenea, PSD a renunţat să mai susţină candidaturile actualilor edili social-democraţi ai comunelor Răducăneni şi Ruginoasa, propunând doi tineri în localităţile respective.

”Suntem pregătiţi pentru toate rundele electorale. Am încredere că facem cele mai bune alegeri. Vom propune candidaţi care întrunesc majoritatea aprecierilor comunităţilor locale”, a afirmat şeful social-democraţilor ieşeni, Bogdan Cojocaru.

Surse politice au precizat pentru News.ro că PSD Iaşi se află în negocieri şi cu alţi edili din judeţul Iaşi. PSD Iaşi are în judeţul Iaşi 41 de primari în cele 98 de localităţi.

Pe de altă parte, filiala municipală PSD Iaşi a anunţat tot duminică primirea în partid a 80 de noi membri.

”Ne consolidăm echipa, uşile noastre fiind în permanent deschise. Suntem o forţă politică şi administrativă în care oamenii îşi pun bazele pentru a realiza schimbările pe care cei aflaţi astăzi la conducere nu au fost capabili să le facă”, a declarat Bogdan Balanişcu, liderul filialei municipale PSD Iaşi, secretar de stat în Ministerul Mediului.

În ultima săptămână, deputatul PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, dar şi europarlamentarul Tudor Ciuhodaru, au anunţat că părăsesc partidul. Ostaficiuc s-a înscris deja în AUR, iar Ciuhodaru o va face în perioada următoare, el apărând deja la o acţiune politică alături de liderul AUR George Simion.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Proverbul potrivit: Ca la noi la nimeni. Adio normalitate.