G4Media.ro

Protestele anti-Netanyanu se extind în toată lumea: Londra, New York, San Francisco

Protestele anti-Netanyanu se extind în toată lumea: Londra, New York, San Francisco

O mișcare internă de contestare a premierului Benjamin Netanyahu se extinde din Israel în alte state, potrivit The Jerusalem Post. Mari demonstrații împotriva premierului, organizate de activiști israelieni, sunt programate în acest week-end în Londra, New York, Berlin și lângă podul Golden Gate din San Francisco.

Protestele vor să atragă atenția asupra derapajelor anti-democratice ale lui Netanyahu, acuzat că își subordonează instituțiile de control pentru a scăpa de acuzațiile de corupție.

”Fundația democrației din Israel este contestată de un premier urmărit pentru mită și noi, israelienii din străinătate, nu vom privi nepăsători”, a anunțat liderul protestelor din SUA, Offir Gutelzon.

Foto: Benjamin Netanyahu / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Corectati titlul, va rog. Netanyahu.

 2. Mai știi, i s-o fi făcut dor lu’ Dragnea de pretenaru’ Netanyahu, și cum un pretin adevărat nu te lasă niciodată singur…

 3. La romani e invers, instituțiile își subordonează criminalii si hoții pentru a imparți prada cu ele.

 4. Ce-ar fi să băgăm un protest anti Ping-de exemplu,că tot avem motive, peste un milion..Sau anti Merkel că tot se aliază cu rusul și ne trădează.”Curajul”ăsta cu voie de la poliție și cu „indicații prețioase” de”sus” mă umple de scârbă.Ca și entuziasmul cu care aderă toți dobitocii la el.

  • Păi da, că voi ăștia cărora vă place Trump, Netanyahu, Bolsonaro, Putin sunteți puțini. Doar gura-i de voi. Poporul e cu democrația și drepturile și justiția și serviciile sociale. 😉 Doar n-om fi proști să credem în vre-un lider di-ăsta autoritar.

  • Sorinel cu poză fake și nu neapărat profesionist al logicii, pe un președinte „autoritar” nu ajungi să-l acuzi de fantezii de adolescent cu vise umede, bagă un ochi la Erdogan ca să-ți domolești hormonii activiști și să iei o gură de realitate.Și data viitoare ai grijă să dai cu commentu-n coadă, nu să joci jinping pong cu post commenturi care să-ți pună lozinca parietal-stângă în valoare în hope absentia.

 5. Netanyahu de la glorie la ruina…Coruptia ramane ce-a mai distructiva arma.

 6. Ce-ar fi să băgăm un protest anti PSD de exemplu,că tot avem motive, peste un milion..Sau anti CCR că tot se aliază cu rusul și ne trădează.”Curajul”ăsta cu voie de la poliție și cu „indicații prețioase” de”sus” mă umple de scârbă. Ca și entuziasmul cu care aderă toți dobitocii la el.

 7. De acord Mișule, numai că mai sus mă refeream la morți, nu la tromboane de politruci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.