G4Media.ro

Protest spontan la Galați: Șoferii de autobuze, troilebuze și tramvaie refuză să…

sursa foto: Transurb Galați

Protest spontan la Galați: Șoferii de autobuze, troilebuze și tramvaie refuză să iasă pe traseu/ Proteste similare au mai avut loc la Constanța și Iași

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele destinate transportului public de persoane din municipiul Galaţi nu au ieşit pe traseu, vineri dimineaţă, angajaţii societăţii locale de transport în comun, SC Transurb SA, oprind spontan lucrul, în semn de protest faţă de deciziile recente ale conducerii unităţii care le afectează veniturile, transmite Agerpres.

Salariaţii care au venit la baza auto a SC Transurb discută cu directorul societăţii şi cu reprezentanţi ai Primăriei municipiului Galaţi.

Luni, zeci de salariaţi de la SC Transurb au oprit lucrul, timp de mai bine de o oră, protestând faţă de decizia directoratului de a plăti la interval de 90 de zile orele suplimentare lucrate de salariaţi şi de a renunţa la programul de weekend pentru controlori, dispeceri şi cei care lucrează la monitorizarea traficului, decizie care reduce veniturile angajaţilor cu sume cuprinse între 300 şi 600 de lei.

Protestul nu a inclus şi cursele-convenţie care transportă angajaţii marilor companii la locul de muncă.

Reamintim că astfel de proteste au avut loc, recent, și în municipiile Iași și Constanța.

sursa foto: Transurb Galați

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. USR e de vina. De fapt … ce rost mai are sa comentez pe aici … oricum numai ol.ig-of-reni PSDNL-isti sunt pe aici deci fiti veseli ca in sfarsit se formeaza USEEELEEEE zwei.

    • Nu m-ar surprinde sa vina Citu si sa spun ca Voiculescu nu a fost in stare 30 de ani sa le asigure un trai decent. Aseara cand stateam pe YT am vazut iar clipurile anti-USR facute de PNL in reclame ca am YT free, nu premium. Eu nu cred ca YT o face gratis din moment ce-s reclame. Deci PNL vrea cu USR pe fata, dar in spate, campanie de discreditare. Tehnici pesediste. Dar a si zis Citu ca a descoperit ca sunt multe lucruri care uneste PNL si PSD. Deci… putem interpreta ca pana si Citu a recunoscut ca PNL=PSD?