G4Media.ro

Protecție împotriva urșilor: o mașină a poliției locale din Comarnic (Prahova) se…

Sursa foto: Pixabay

Protecție împotriva urșilor: o mașină a poliției locale din Comarnic (Prahova) se va roti în jurul școlii cu sirena pornită pentru a face zgomot

Apariția unui urs în ultimele zile în apropierea unei școli din Comarnic, județul Prahova, a determinat poliția locală să ia măsuri, anunță Observatorul Prahovean.

Un echipaj mobil se va roti pe străzile din jurul școlii și va face zgomot pentru a speria animalul, în cazul în care acesta va intenționa să se întoarcă în zonă.

„Ca urmare a apariției unui urs în apropierea unității școlare din Vatra Sat, începând de mâine, 22 mai 2023, de la orele 06.00 și până seară la încheierea cursurilor și la plecarea ultimului copil din școala, 3 reprezentanți ai Poliției Locale vor patrula zilnic în curtea Școlii Nr. 2 și în jurul acesteia, precum și pe stradă Garlici, acționând cu semnale acustice și luminoase ale autoturismului din dotare, în vederea asigurării protecției elevilor și a personalului unității, precum și a îndepărtării rapide a animalului în caz de nevoie!”, este postarea primăriei Comarnic.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...